Μεταστεγάζεται το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 23:44 Μεταστεγάζεται το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας

Την Παρασκευή 17 Μαΐου. Κανονικά όλες οι υπηρεσίες από Δευτέρα…

Η ανακοίνωση

«Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 17-05-2024 αναστέλλει τις  συναλλαγές του κοινού με τα γραφεία της Υπηρεσίας μας (Γρ. Ναυτολογίας, Επιθεώρησης, Λιμενικής Αστυνομίας, Γρ. Αλιείας & Μικρών Σκαφών, Προστασίας Θαλασσίου περιβάλλοντος , Γρ. Δικαστικού και Ασφάλειας -Ανάκρισης)  που εδράζονται στο κτίριο επί της οδού Κώτσου και Παίδων,  λόγω μετακόμισης σε νέο κτίριο επί των οδών Σταμάτη και Σκαλκώτα.

Οι Υπηρεσίες του Κ.Λ. Χαλκίδας που στεγάζονται στο κτιρίου επί της οδού Κ. Καραμανλή θα λειτουργούν κανονικά.

Τη Δευτέρα  20/05/2024 όλες οι Υπηρεσίες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας θα λειτουργούν κανονικά.

Προς διευκόλυνση και αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλείται το κοινό όπως επικοινωνεί με την Υπηρεσία μας  στα τηλέφωνα:  22210-28888 και στο 22210-25591.

Κ.Καραμανλή 2, Τηλ.: 22210 28888/25591, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση