Αυτοκτονία ο θάνατος του ηλικιωμένου στον Αλμυρό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 07:54 Αυτοκτονία ο θάνατος του ηλικιωμένου στον Αλμυρό

Βρέθηκε με την καραμπίνα ανάμεσα στα πόδια…

Σε αυτοκτονία αποδίδεται τελικά ο θάνατος του 66χρονου άνδρα από τη Βρύναινα Αλμυρού, που βρέθηκε το Σάββατο το πρωί νεκρός από γείτονές του.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος από τον πυροβολισμό, λίγο μετά τις 7 το πρωί του Σαββάτου, ήταν αρκετός για πεταχτούν πανικόβλητοι οι περίοικοι έξω από τα σπίτια τους, αναζητώντας έντρομοι τι έχει συμβεί. Οι πρώτοι που έφτασαν στο σπίτι του 66χρονου ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν αντίκρυσαν νεκρό τον συγχωριανό τους μέσα σε λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού του.

Ο 66χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν ένα κυνηγετικό όπλο. Το όπλο βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια του 66χρονου.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Οι γείτονες ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές. Αστυνομικοί μετέβησαν στο χωριό και ξεκίνησαν να λαμβάνουν καταθέσεις. Η σορός του 66χρονου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού που διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς επίσης δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης της πόρτας.

Ο άνδρας, φέρεται να αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο τρόπος που το έκανε δείχνει και την αποφασιστικότητα του, καθώς τοποθέτησε την καραμπίνα στον λαιμό τους και τράβηξε τη σκανδάλη. Πυροβόλησε και το φυσίγγι βρήκε έξοδο στο πίσω μέρος του κρανίου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο 66χρονος δεν είχε ειδοποιήσει κανέναν, ούτε άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της πράξης του.

Οι κάτοικοι του χωριού αλλά και από τα γύρω χωριά είναι συγκλονισμένοι. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε χάσει τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Η απώλεια αυτή τον είχε «τσακίσει», κανείς ωστόσο δεν περίμενε πως θα μπορούσε να φτάσει στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή του.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση