Λαμία: Ευχάριστα τα νέα για την 14χρονη που χτύπησε στον αυχένα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 08:10 Λαμία: Ευχάριστα τα νέα για την 14χρονη που χτύπησε στον αυχένα

Το ευχαριστώ του πατέρα και της οικογένειας σε αυτούς που στάθηκαν δίπλα τους σε αυτή την μεγάλη περιπέτεια…

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται από την Κυριακή (12/5) η 14χρονη Αγγελική, το κοριτσάκι που χτύπησε παίζοντας ποδόσφαιρο στο γήπεδο Καλυβίων.

Η μικρή χτύπησε το κεφαλάκι της στο δοκάρι με αποτέλεσμα να μείνει ακίνητη στο έδαφος. Από τότε ξεκίνησε μια τεράστια κινητοποίηση σε ΕΚΑΒ και Νοσοκομείο Λαμίας, με την παρουσία και του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου, που ενδιαφέρθηκε προσωπικά για την υγεία του κοριτσιού και στάθηκε δίπλα στην οικογένειά του.

Οι πρώτες εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας, έδειξαν σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα και αμέσως ειδοποιήθηκε το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στο οποίο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  νωρίς το ίδιο βράδυ.

Εκεί δόθηκε ισχυρή αγωγή στο κορίτσι που άρχισε σταδιακά να αισθάνεται χέρια και πόδια και να τους κάνει όλους αισιόδοξους για την γρήγορη και πλήρη ανάρρωσή της.

Σαφώς ανακουφισμένος ο πατέρας της μικρής, Παναγιώτης Παπαθεοδώρου μίλησε στο LamiaReport για την πορεία της υγείας της κόρης του αλλά και για όσους στάθηκαν δίπλα της με πραγματικό ενδιαφέρον. «Δυστυχώς ήταν μια μεγάλη περιπέτεια που εύχομαι να μη συμβεί σε κανένα παιδί και καμία οικογένεια», μας λέει ο κ. Παπαθεοδώρου και συνεχίζει: «Τα νέα είναι ευτυχώς ευχάριστα και όλα δείχνουν ότι πάμε πολύ καλά, με το παιδί να κουνάει χέρια και πόδια. Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Αγίας Σοφίας για το ενδιαφέρον τους που έδειξαν για το κορίτσι μου και το υποδειγματικό περιβάλλον στο οποίο νοσηλεύεται. Ομοίως θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στο Νοσοκομείο Λαμίας που ήταν οι πρώτοι που υποδέχτηκαν το κορίτσι μας και φρόντισαν να διακομιστεί με ασφάλεια στην Αθήνα. Φυσικά το ΕΚΑΒ τόσο για την πρώτη μεταφορά στο Νοσοκομείο όσο και για τη διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων. Ευχαριστώ τέλος τον Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου που συνεχώς ήταν δίπλα μας, δείχνοντας πάνω από όλα ότι είναι άνθρωπος».

Μαζί με τα περαστικά μας στην Αγγελική αναλάβαμε τη δέσμευση να βρεθούμε και μεις όταν με το καλό επιστρέψει στα γήπεδα και στο παιχνίδι, για μια αναμνηστική φωτογραφία!...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση