Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Πειραματικών Σχολείων - Τι έγινε στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 00:32 Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Πειραματικών Σχολείων - Τι έγινε στη Φθιώτιδα

Πίνακες με τους κωδικούς…

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαΐου στο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών, η κλήρωση για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στα πειραματικά σχολεία, ανάμεσά τους το 16ο Πειραματικό Δ.Σχ. Λαμίας, το 4ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λαμίας και το 4ο Πειραματικό Λύκειο Λαμίας.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά από την Επιτροπή Κλήρωσης των Πειραματικών Σχολείων, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) – Διόφαντος, παρουσία συμβολαιογράφου, μέσω κατάλληλου λογισμικού (ηλεκτρονική κληρωτίδα).

Η κλήρωση μεταδόθηκε διαδικτυακά από την ΕΡΤ και από το κανάλι του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στο YouTube.

Δείτε παρακάτω τους κωδικούς των παιδιών που κληρώθηκαν για την Α’ Τάξη του δημοτικού και του Γυμνασίου και για τα παιδιά του Λυκείου.

16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας (40 θέσεις) - 30 από 30 υποψηφίους

4ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λαμίας (30 θέσεις) - 30 από 34 υποψηφίους

4ο Πειραματικό Λύκειο Λαμίας (100 θέσεις) - 100 από 101 υποψηφίους

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση