Το Σάββατο η παράσταση «Μ’ ακούς;» από το Εφηβικό Τμήμα του θεατρικού εργαστηρίου του Δη.Πε.Θε. Ρούμελης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 11:23 Το Σάββατο η παράσταση «Μ’ ακούς;» από το Εφηβικό Τμήμα του θεατρικού εργαστηρίου του Δη.Πε.Θε. Ρούμελης

Ένα έργο που δημιουργήθηκε από παιδιά για μεγάλους, μέσα στο θεατρικό εργαστήρι, το οποίο λειτουργεί πρώτη χρονιά για εφήβους. Με την κατάλληλη εμψύχωση τα παιδιά εμπνεύστηκαν το θέμα, αυτοσχεδίασαν και προχώρησαν στη συγγραφή του κειμένου, φτάνοντας στο τελικό αποτέλεσμα.

Η παράσταση παρουσιάζει τη δυσκολία που βιώνουν οι έφηβοι στην  καθημερινότητά τους να επικοινωνήσουν με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγκαλιά με το κινητό μας παίζουμε ρόλους σαν πραγματικοί ηθοποιοί και δημιουργούμε μια ψεύτικη εικόνα που, όσο λαμπερή κι αν φαίνεται, συχνά απέχει από την πραγματικότητα. Αυτό το παιχνίδι ρόλων επηρεάζει και τα παιδιά μας, τα οποία γίνονται ο καθρέφτης μας και μέσω της τέχνης και των διασκεδαστικών στιχομυθιών έρχονται να μας ταρακουνήσουν και να υπογραμμίσουν την ανάγκη για αυθεντικότητα και αυτο-αποδοχή.

Συντελεστές παράστασης:

Συγγραφή κειμένου: Ομάδα Εργαστηρίου

Επιμέλεια κειμένου: Βάσια Βορρίση

Εμψύχωση &Σκηνοθεσία: Βάσια Βορρίση

Επιμέλεια κοστουμιών/σκηνική διαμόρφωση: Τζένη Καλύβα

Φωτισμοί: Γιώργος Αργύρης

Μουσική επιμέλεια: Βάσια Βορρίση

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά):

Αυγέρη Ηλιάννα
Αυλακιώτη Κάλλια
Ζησίμου Βασιλική
Καστάνη Φωτεινή
Κολοβός Γεώργιος
Ζαχαριάδη Μαρίζα
Παπαδούκας Κωνσταντίνος
Σουλοπούλου Σαββίνα
Τρίγκα Χαρά
Τσάκου Μαρία
Info:  

Παράσταση: Σάββατο 18 Μαΐου 2024|Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Ώρα έναρξης: 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πληροφορίες:ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Υψηλάντη 17, τηλ.22310 33325, ώρες γραφείου

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση