Κέρκυρα: Έβγαλαν όπλο σε ανήλικα παιδιά μέσα σε λεωφορείο, συνελήφθη ένας άντρας και μία γυναίκα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 11:51 Κέρκυρα: Έβγαλαν όπλο σε ανήλικα παιδιά μέσα σε λεωφορείο, συνελήφθη ένας άντρας και μία γυναίκα

Σκηνές πανικού μέσα σε λεωφορείο στην Κέρκυρα με δύο άτομα να βγάζουν όπλο και να απειλούν ανήλικους συνεπιβάτες τους - Δύο οι συλλήψεις από αστυνομικούς…

Στα χέρια αστυνομικών στην Κέρκυρα ένας άντρας και μία γυναίκα, που κατηγορούνται πως έβγαλαν όπλο σε ανήλικα παιδιά μέσα σε λεωφορείο.

Οι λόγοι του επεισοδίου δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο άτομα που οδηγήθηκαν με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα του νησιού, απείλησαν με όπλο τους ανήλικους συνεπιβάτες τους και κατέβηκαν σε επόμενη στάση.

Έγινε καταγγελία στην αστυνομία και ταχύτατα εντοπίστηκαν, πριν προλάβουν να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, τα δύο άτομα που συνελήφθησαν ήταν χρήστες ναρκωτικών, που είχαν απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν.

Το πιθανότερο είναι να ενοχλήθηκαν από τις φωνές και τα γέλια των μικρών παιδιών μέσα στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ.

Το πρωτόγνωρο περιστατικό εκτυλίχθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου μέσα σε λεωφορείο σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας και συγκεκριμένα στους Χωρεπισκόπους, όταν δύο άτομα, μια 29χρονη και ένας 43χρονος άνδρας – και οι δύο ελληνικής υπηκοότητας – απείλησαν ανήλικους με όπλο που έβγαλαν!

Η σχετική καταγγελία που έγινε στην αστυνομία ανέφερε ότι ενώ επέβαιναν μέσα σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και το λεωφορείο ήταν εν κινήσει, απείλησαν 4 ανήλικους επιβάτες, με χρήση πιστολιού που αρχικά έφερε στην τσάντα της η 29χρονη και στη συνέχεια κρατούσε ο 43χρονος. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τους εντόπισαν μέσα στην πόλη της Κέρκυρας και τους συνέλαβαν με την αυτόφωρη διαδικασία. Κατά τη σύλληψη, στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι με αμπούλα.

Σε βάρος των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απειλή κατά συναυτουργία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση