«Έφυγε» ο γνωστός επιχειρηματίας Μίμης Σκούρας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 18:27 «Έφυγε» ο γνωστός επιχειρηματίας Μίμης Σκούρας

Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στην Παραλία Ραχών

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο παλιούς και αγαπητούς εμπόρους της Λαμίας, ο οποίος για πολλά χρόνια διατηρούσε μαζί με τον αδελφό του super market, επί της οδού Λεωσθένους, στο κέντρο της πόλης.

Ο Μίμης Σκούρας, με καταγωγή από τη δυτική Φθιώτιδα, ξεκίνησε από πολύ νωρίς το χονδρικό εμπόριο, τροφοδοτώντας πολλά παντοπωλεία σε όλη τη Φθιώτιδα. Μάλιστα, ήταν από εκείνους που τις πολύ δύσκολες εποχές στήριξε πολλούς επαγγελματίες, αλλά και οικογένειες που είχαν ανάγκη και γι' αυτό ήταν πάρα πολύ αγαπητός, όχι μόνο στη Λαμία, αλλά και σε όλη τη Φθιώτιδα.

Ήταν πάρα πολύ συνεπής στη δουλειά του, εργατικός και διορατικός. Έτσι δημιούργησε με τον αδελφό του ένα από τα πρώτα super market στη Λαμία, το οποίο και λειτούργησε μέχρι τη συνταξιοδότησή του.

Εκτός από εξαιρετικός επιχειρηματίας, ήταν και άριστος οικογενειάρχης. Μαζί με την αγαπημένη του Ζέτα, απέκτησαν δυο παιδιά και εγγόνια.

Η κηδεία του Μίμη Σκούρα έγινε σήμερα Κυριακή (12/5/2024)  στις 6:00΄το απόγευμα, στον Ι.Ν. Αγίου Γρηγορίου, στην Παραλία Ραχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση