Θέσεις εργασίας στις ΠΕ Φθιώτιδας και Εύβοιας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 23:01 Θέσεις εργασίας στις ΠΕ Φθιώτιδας και Εύβοιας

Οι θέσεις και ο χρόνος απασχόλησης…

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τεσσάρων (4) ατόμων κλάδου ΥΕ Εργατών Αποθήκης (έως τριάντα τέσσερα -34- ημερομίσθια) και ενός (1) ατόμου κλάδου ΥΕ Εργατών Αποθήκης (έως εξήντα – 60 – ημερομίσθια), για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για την Π.Ε. Φθιώτιδας.

Οι θέσεις είναι στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Φθιώτιδας και η διάρκεια απασχόλησης είναι από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι και την πραγματοποίηση έως 34 ή 60 ημερομισθίων, αντίστοιχα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Λ. Καλυβίων 2, Τ.Κ. 35132, Λαμία, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοίκησης, Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας Ελένης Πιλάτου (τηλ. Επικοινωνίας: 22313 -54709).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας, στο Περιφερειακό Κατάστημα και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Λαμιέων. Περισσότερα ΕΔΩ.

Επίσης ανακοινώθηκε η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη αναγκών, στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2024 της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας που εδρεύει στην Χαλκίδα.

Οι θέσεις είναι (Τομεάρχες Δακοκτονίας) ΠΕ Γεωπόνοι ή εν ελλείψει ΤΕ Τεχνολόγοι Γεωπόνοι (Φυτικής Παραγωγής) ή εν ελλείψει Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών ή Ανθοκομίας ή Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι από την ημερομηνία υπογραφής και για 6,5 μήνες, όχι πέραν της 30-11-2024.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, Λ. Χαϊνά 93, Τ.Κ. 34100, Χαλκίδα, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού, Τμήμα Διοίκησης, Προσωπικού και Μισθοδοσίας, υπόψη κας Ελπίδας Ανδριά (τηλ. επικοινωνιας: 22213 53707).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας, στο κατάστημα και στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (www.pste.gov.gr), καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Χαλκιδέων και Λαμιέων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση