Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθν. Οικονομίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 20:05 Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθν. Οικονομίας

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων Δημήτρη Κ. Καραμάνη επισκέφθηκε χθες Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα σχετικά με τη συνέχιση και το μέλλον των χρηματοδοτικών εργαλείων της Αυτοδιοίκησης (Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», Ταμείο Ανάκαμψης, Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) καθώς και οι προϋποθέσεις ενίσχυσης των Ο.Τ.Α. μέσα στα πλαίσια του οικονομικού τοπίου που διαμορφώνεται.

Έμφαση δόθηκε στη δυνατότητα χρηματοδότησης του Πάρκου Άθλησης του Δήμου Λεβαδέων καθώς και στο μέλλον του κτηριακού συγκροτήματος του «Νερόμυλου».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών υποσχέθηκε να προωθήσει τα αιτήματα του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής στα πλαίσια των δημοσιονομικών δεδομένων και να βοηθήσει με κάθε πρόσφορο μέσο το Δήμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση