Σε απεργία πείνας ο Νίκος Μαζιώτης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 16:36 Σε απεργία πείνας ο Νίκος Μαζιώτης

Για τον τρόπο που πρέπει να γίνει η μεταγωγή του στο Νοσοκομείο Λαμίας για να εξεταστεί. Διαμαρτυρία αλληλέγγυων στα Δικαστήρια Λαμίας…

Με ανάρτηση του σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο καταδικασμένος για την τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», Νίκος Μαζιώτης, από τις Φυλακές Δομοκού όπου εκτίει 20ετη ποινή κάθειρξης, ανακοίνωσε ότι ξεκινά απεργία πείνας (από 14/5).

Αιτία, «ο αναξιοπρεπής σωματικός έλεγχος», όπως αναφέρει, στον οποίο έπρεπε να υποβληθεί για να γίνει η μεταγωγή του - για λόγους υγείας - στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Μάλιστα υποστηρικτές του βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα Δικαστήρια Λαμίας όπου ανάρτησαν πανό και πέταξαν τρικάκια.

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου δύο μήνες (23/3) αλληλέγγυοι του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και της συντόφου του Πόλας Ρούπα, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία ελευθερίας στη Λαμία, καθώς και έξω από τις Φυλακές Δομοκού, ζητώντας την αποφυλάκισή του. Ο Νίκος Μαζιώτης, έχει υποβάλλει από τις 12 Μαρτίου το 5ο αίτημά του για την υφ’ όρων αποφυλάκισή του έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση