Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Λοκρίδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 08:00 Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Λοκρίδας

Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Μαΐου…

Από το Πρακτορείο Αταλάντης του ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώθηκε ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών στο δίκτυο την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 σε περιοχές των Δήμων Λοκρών και Καμένων Βούρλων, αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από το πρωί στις 08:00’.

Αναλυτικά, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης στην περιοχή του Μαρτίνου του Δήμου Λοκρών οι διακοπές ρεύματος θα γίνουν ως εξής:

ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ

ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΠΑΤΣΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ από 08:00’ έως 13:00’.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ

ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ από 08:00’ έως 16:00’.

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 λόγω εκτέλεσης εργασιών για ηλεκτροδότηση εργοταξιακής παροχής θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις κάτωθι περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων:

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΜΝΗΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ από 08:00’ έως 13:30’.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση