Εκτός τετράδας στη Ρώμη ο Τσιτσιπάς - Έχασε με ανατροπή (2-1) δικό του παιχνίδι από τον Τζάρι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 22:57 Εκτός τετράδας στη Ρώμη ο Τσιτσιπάς - Έχασε με ανατροπή (2-1) δικό του παιχνίδι από τον Τζάρι

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε 6-4 το 1ο σετ αλλά είχε τραγικό ποσοστό στα μπρέικ πόιντ και αποκλείστηκε από τον Χιλιανό - Έσβησε 3 ματς πόιντ ο Έλληνας

Εκτός τετράδας στο Rome Masters μετά από 2 σερί παρουσίες έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποκλείστηκε σε 2.38' με 3-6, 7-5,6-4 από τον Χιλιανό Νίκολα Τζάρι ο οποίος θα παίξει για μια θέση στον τελικό με τον Αμερικανό Τόμι Πολ (Νο16). 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε 2/13 μπρέικ πόιντ και 7 διπλά λάθη! Έσβησε 3 ματς πόιντ αλλά με το 4ο ο Χιλιανός έκλεισε το παιχνίδι.

Ο αγώνας

O Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε φανταστικά στο παιχνίδι και έφτασε σε μπρέικ στο 4ο γκέιμ (3-1). Με το σερβίς του πήγε στο 4-1 και ο Χιλιανός έσβησε 2 μπρέικ πόιντ στο 6ο γκέιμ.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση