Θεσσαλονίκη: Οδηγός έκανε όπισθεν στην εθνική οδό για να αποφύγει το μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 20:56 Θεσσαλονίκη: Οδηγός έκανε όπισθεν στην εθνική οδό για να αποφύγει το μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα

Για πολλά μέτρα ο οδηγός πήγαινε με την όπισθεν στην εθνική οδό μέχρι να βγει στην προηγούμενη έξοδο για να αποφύγει τις καθυστερήσεις.

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς τον οδηγό ΙΧ που αποφάσισε να βγει από την εθνική οδό κάνοντας όπισθεν για πολλά μέτρα προκειμένου αποφύγει το μποτιλιάρισμα.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής (12/5) στην ΠΑΘΕ στον ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στο ύψος των Μαλγάρων όπου λόγω έργων σημειώνονταν καθυστερήσεις.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο της Voria.gr, ο οδηγός μπαίνει στη ΛΕΑ, βάζει όπισθεν και πηγαίνει προς τα πίσω μέχρι την έξοδο των Μαλγάρων, όπου και συνεχίζει με όπισθεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση