Βραυρώνα: Το βρέφος είχε προθανάτια σημάδια στον λαιμό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 21:18 Βραυρώνα: Το βρέφος είχε προθανάτια σημάδια στον λαιμό

Στη φυλακή βρίσκονται πλέον οι γονείς που πέταξαν το βρέφος τους στα σκουπίδια στη Βραυρώνα, με τις αποκαλύψεις για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα να είναι καθημερινές.

Οι γονείς του βρέφους κρίθηκαν σήμερα Πέμπτη (16.5.24) προσωρινά κρατούμενοι μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Όπως είχε γίνει γνωστό, το βρέφος έφερε προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα.

Όπως αποκάλυψε το Live News, νεότερα στοιχεία αναφέρουν πως το βρέφος, εκτός από χτυπήματα στο κεφάλι, έφερε και προθανάτια πλήγματα στην περιοχή του λαιμού.

Αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα φωτίσουν το παραπάνω στοιχείο και θα διευκρινιστεί το ενδεχόμενο οι γονείς να επιχείρησαν να προκαλέσουν ασφυξία στο βρέφος.

Τα μεταθανάτια χτυπήματα εντοπίζονται στο κεφάλι του βρέφους, κατά τη διάρκεια της σύνθλιψης στο απορριμματοφόρο.

Τα στοιχεία δείχνουν πως πιθανότατα το βρέφος πετάχτηκε ζωντανό στον κάδο απορριμμάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση