Σοκ με τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης – Παρουσίασε συμπτώματα έντονης δύσπνοιας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 19:00 Σοκ με τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης – Παρουσίασε συμπτώματα έντονης δύσπνοιας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Βέροιας από τον αιφνίδιο θάνατο μίας 23χρονης από την Αλεξάνδρεια. Η νεαρή γυναίκα ξύπνησε με συμπτώματα έντονης δύσπνοιας το πρωί της Παρασκευής (17/5) και κατέρρευσε σχεδόν αμέσως.

Σύμφωνα με το verianet.gr, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, μετέφερε την 23χρονη στο νοσοκομείο Βέροιας, αλλά διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.Ως αιτία θανάτου της νεαρής γυναίκας αναφέρεται η ανακοπή. Περισσότερο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: enikos.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση