Κιλκίς: 54χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 12:07 Κιλκίς: 54χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο

Φονικό με θύμα 45χρονο σημειώθηκε στις Μουριές Κιλκίς, ενώ ως δράστης συνελήφθη 54χρονος ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ ο 45χρονος, μαζί με τρία ακόμη άτομα, μεταξύ αυτών κι ένας ανήλικος, μετέβησαν στην κτηνοτροφική μονάδα. Κατά πληροφορίες, αποπειράθηκαν να παραβιάσουν πόρτα της μονάδας όπου βρισκόταν ο 54χρονος, με πιθανό κίνητρο τη ληστεία του.

Κιλκίς: Συνελήφθη ο 54χρονος

Ο 54χρονος, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία ατόμων που προσπαθούσαν να εισέλθουν στον χώρο, άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 45χρονο με καταγωγή από τη Γεωργία.

Όπως έγινε γνωστό, με τη βοήθεια των υπολοίπων που τον συνόδευαν, ο παθών μεταφέρθηκε σε όχημα και όλοι μαζί αποχώρησαν από το σημείο, με κατεύθυνση προς τον οικισμό των Μουριών.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα και το ακινητοποίησαν, ενώ ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός, έχοντας υποκύψει στα τραύματά του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδας και εις βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Άνθρωπος από το χωριό, μιλώντας στο iefimerida, ανέφερε ότι ερευνάται το ενδεχόμενο να επρόκειτο για κάποια απόπειρα ληστείας, δηλαδή η ομάδα που πήγε στον στάβλο να πήγε με πρόθεση να κλέψει τον 54χρονο και εκείνος πιθανότατα να τους αντιλήφθηκε και να πυροβόλησε, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο συλληφθείς είχε καταγωγή από το χωριό, αλλά είχε μετακομίσει σε αυτό από την Αθήνα πριν από μερικά χρόνια με την πολυμελή οικογένειά του.

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση