Το μήνυμα της Χρυσάνθης Καραγιάννη για τα αδέσποτα κουτάβια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 15:30 Το μήνυμα της Χρυσάνθης Καραγιάννη για τα αδέσποτα κουτάβια

Η αλήθεια εννέα κατατρεγμένων κουταβιών...

Το μήνυμα της Χρυσάνθης Καραγιάννη:

«Όταν βρήκαμε τα κουταβάκια ήταν ήδη κατάκοπα  από τη μικρή και κλεμμένη ζωή τους, πάνω σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών ξαπλωμένα, μέσα σε ένα απογευματινό σμήνος κουνουπιών να πληγώνουν τα ήδη ματωμένα από τη ψώρα κορμάκια τους. Έκαιγαν  τα σώματά τους. Πονούσαν τα μωρά.  Η μάχη για τη ζωή τους  μόλις άρχιζε.

 ΠΩΣ ΝΑ Τ΄ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΝΝΕΑ ΜΩΡΑ;  ΠΟΥ ΝΑ Τ΄ΑΦΗΣΕΙΣ;

ΑΝΑΜΕΤΡΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ!!

΄΄Αρματώθηκα΄΄ και εγώ, φούντωσε η καρδιά και το μυαλό μου και  τους υποσχέθηκα ότι θα είμαι η  σωτήρας και προστάτιδά τους. Και ας έλεγα την προηγούμενη ημέρα ότι δεν έχω δυνάμεις να σώσω ούτε ένα ζώο επιπλέον, μετρώντας τις ψυχές που έχω αναλάβει και  φροντίζω.

Κάναμε θεραπείες, φάγαμε, δυναμώσαμε, με περίμεναν κάθε μέρα με τρελή χαρά  μόλις έφθανα στο σπίτι. Κάθε ένα ξεχωριστό, κάθε ένα μοναδικό! Τα μάτια τους έλαμπαν από χαρά στο ανοιξιάτικο φως.

….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΤΥΦΟΣ.  ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ..

ΕΝΝΕΑ ΜΩΡΑ ΣΕ ΝΟΛΗΛΕΙΑ.

ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ. 

ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ... 

ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

-Χάθηκαν τρία.

-Έχουν αναρρώσει δυο.

-Νοσηλεύονται ακόμη τέσσερα.

Οι αριθμοί είναι ψυχροί και αποδίδουν ποσότητες και ποσοστά θανάτου και ζωής σε κάθε ασθένεια.

 Εγώ όμως μετράω αναρίθμητα βλέμματα, μάτια που λαμπύριζαν και δεν θα ξανακοιτάξω, αγκαλιές, χοροπηχτά, ουρίτσες χαρούμενες που δεν κουνιούνται πλέον. Οι απώλειες δυστυχώς δεν είναι μετρήσιμες.  Τα δάκρυα των εθελοντών διασωστών αν τρέξουν, δεν έχουν σταματημό. Οπότε δεν κλαις. Δεν μιλάς. Δεν εκφράζεσαι. Κλείνουν τα στόματα.  Πόσους θανάτους να αντέξει ένας άνθρωπος;  Πόσες κακοποιήσεις σε αυτή τη χώρα; Πόσα πεταμένα μωρά; Εχθές κάποιος έσφαξε σκύλο στην Κρήτη.  Σαλεύει.. το μυαλό μας από τα έργα της κακίας κάποιων ανθρώπων.

Και εμείς, εμείς οι λίγοι παλεύουμε. ΑΓΩΝΙΖΌΜΑΣΤΕ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!

ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΟΥΣ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΚΟ.

 ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ, Η ΑΓΑΠΗ!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ, Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ! ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ!

 Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ!

Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ!

Με απλά λόγια, υπάρχει τεράστια ανάγκη να πληρωθεί το χρέος στα κτηνιατρεία που νοσηλεύονται τα μωρά καθώς  οι γιατροί δυο κτηνιατρείων της Λαμίας,  προκειμένου να τα σώσουν, ξεπέρασαν τον εαυτό τους και πάλεψαν για τη ζωή των κουταβιών και ας ήταν ημέρες ξεκούρασης και αργίας.

 ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ 9 ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ  ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΕΣΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ -ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ  ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ.

Αριθμός τηλεφωνικής επικοινωνίας και για αποστολή μηνυμάτων sms και viber: 6947685151

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Με ευγνωμοσύνη για την καλοσύνη σας,

Χρυσάνθη Καραγιάννη»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση