Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 16:32 Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο (φωτο reuters)

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο δέχθηκε πυροβολισμούς σε πόλη έξω από την Μπρατισλάβα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το Reuters το περιστατικό συνέβη σήμερα μετά από μια συνεδρίαση της κυβέρνησης της σε μια τοποθεσία έξω από την πρωτεύουσα Μπρατισλάβα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASR, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας του Reuters είπε ότι άκουσε πολλούς πυροβολισμούς και ότι είδε έναν άνδρα να συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Μιλώντας στο Reuters είπε ότι είδε αξιωματούχους της ασφάλειας να σπρώχνουν κάποιον σε ένα αυτοκίνητο και να απομακρύνονται.

Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός, Ρόμπερτ Φίτσο δέχθηκε πυροβολισμούς και τραυματίστηκε μετά από μια συνεδρίαση της κυβέρνησης της Σλοβακίας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASR.

Το ειδησεογραφικό δίκτυο TA3 μετέδωσε ότι σημειώθηκαν τέσσερις πυροβολισμοί και μία πέτυχε τον Φίτσο στην κοιλιά.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση