Το βίντεο της Φίνος Φίλμ για τα γενέθλια της Μαρινέλλας - «Οι μύθοι δεν έχουν ηλικία»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 14:54 Το βίντεο της Φίνος Φίλμ για τα γενέθλια της Μαρινέλλας - «Οι μύθοι δεν έχουν ηλικία» (φωτο intime)

Η κορυφαία ερμηνεύτρια γιόρτασε τα 86α γενέθλιά της.

Με ένα βίντεο από παλιές ελληνικές ταινίες στις οποίες είχε συμμετάσχει, η Φίνος Φιλμ ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μαρινέλλα για τα γενέθλιά της.

Την Κυριακή 19 Μαΐου, μία εκ των κορυφαίων ερμηνευτριών της χώρας, η Μαρινέλλα, γιόρτασε τα 86α γενέθλιά της. Για τον λόγο αυτό, η Φίνος Φιλμ θέλησε να την τιμήσει, αφιερώνοντας της ένα βίντεο από ταινίες στις οποίες έχει συμμετάσχει, ανάμεσα σε αυτές «Η Παριζιάνα» αλλά και οι «Γοργόνες και Μάγκες».

«Μελωδικές ευχές στέλνουμε σήμερα στην αγαπημένη μας Μαρινέλλα που έχει τα γενέθλια της! «Εγώ υπάρχω γιατί θέλω να υπάρχω» δήλωσε πρόσφατα η θρυλική μας σολίστ και εμείς της ευχόμαστε να θέλει να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμα, γιατί οι μύθοι δεν έχουν ηλικία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση