Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 16:40 Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Σήμερα (13/5) στο Survivor Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ποια ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα.

Με έκτακτο συμβούλιο του νησιού και νέους κανόνες ξεκίνησε χθες (12/5) η νέα εβδομάδα στο Survivor, με τους εναπομείναντες 9 παίκτες να ενημερώνονται ότι το παιχνίδι αλλάζει. «Επειδή είχαμε πολλές αποχωρήσεις, από εδώ και στο εξής θα παίζετε μαζί με τους Τούρκους All Star Survivors στους αγώνες ασυλίας».

Επιπλέον, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι για τις δύο επόμενες εβδομάδες δεν θα υπάρξει αποχώρηση. 

Η παρουσία των Τούρκων All Star Survivors έδωσε μία νέα ώθηση στους Μπλε και στους Κόκκινους αν και οι Μαχητές φάνηκε να ωφελούνται περισσότερο από τις επιλογές τους στον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Οι παίκτες φάνηκαν ενθουσιασμένοι και πήγαν έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα ασυλίας, στον οποίο τελικά ηττήθηκαν οι Κόκκινοι που έβγαλαν υποψήφια προς αποχώρηση τη Δώρα Νικολή. 

 

 

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Σήμερα, Δευτέρα (13/5) οι Κόκκινοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τη ρεβάνς στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Ποιοι θα αγωνιστούν στο flag race που δίνει τη δυνατότητα πρώτης επιλογής; Με ποια σύνθεση θα κατέβουν οι δύο ομάδες στο στίβο μάχης; 

Οι τόνοι ανεβαίνουν στους πάγκους με την Κατερίνα και τον Χριστόφορο να έρχονται σε αντιπαράθεση… Ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη και ποιο όνομα θα αναδείξει η κάλπη ως δεύτερο μονομάχο στο πλευρό της Δώρας Νικολή; 

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, οι Μπλε είναι εκείνοι που θα επικρατήσουν και σήμερα κερδίζοντας τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. 

 

 

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση