Εκτροπή - ανατροπή αυτοκινήτου στη μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 10:30 Εκτροπή - ανατροπή αυτοκινήτου στη μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ)

Τουλάχιστον ένας τραυματίας…

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Θήβα, όταν ένα αυτοκίνητο αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Ζωοδόχου Πηγής στην καλύβα των Σαρακατσαναίων στο δρόμο για το Μοσχοπόδι

Ένα ΙΧ με δύο επιβαίνοντες έχασε τον έλεγχο ξέφυγε από την πορεία του, συγκρούστηκε με παρκαρισμένο τζιπ και αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου

Προκλήθηκε μικρή ανάσχεση, με τους άνδρες της Αστυνομίας να προσπαθούν να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων μέχρι να απομακρυνθεί το ΙΧ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες του permissos.gr, τραυματίστηκε, η συνοδηγός του αυτοκινήτου.

Οι κάτοικοι στη Ζωοδόχου Πηγής αισθάνονται ότι κινδυνεύει η ζωή τους από οδηγούς που δεν τηρούν το όριο ταχύτητας στον δρόμο που διασχίζει τη γειτονιά τους.

Αναφέρουν στο permissos.gr, ότι στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση