Θρήνος: «Έφυγε» ξαφνικά 47χρονος πατέρας τριών παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 21:00 Θρήνος: «Έφυγε» ξαφνικά 47χρονος πατέρας τριών παιδιών

Βαρύ πένθος στην περιοχή του Καινούριου και σε ολόκληρο το Δήμο Καμένων Βούρλων για τον αδόκητο χαμό του Κυπριανού Λιάπη…

Σοκ στο Καινούριο από τον ξαφνικό χαμό το απόγευμα της Δευτέρας (13/5) του πολύ γνωστού και αγαπητού σε όλη τη Φθιώτιδα, επαγγελματία Κυπριανού Λιάπη σε ηλικία 47 ετών.

Ο εκλιπών διατηρούσε θερμοκήπια και είχε κατάστημα μαναβικής, ενώ ήταν από τους σημαντικότερους παραγωγούς της περιοχής τροφοδοτώντας πολλούς ακόμη επαγγελματίες.

Όλοι κάνουν λόγο όμως για έναν πολύ καλό άνθρωπο και άριστο οικογενειάρχη, πατέρα τριών παιδιών.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη όχι μόνο στο Καινούριο αλλά σε όλο το Δήμο Καμένων Βούρλων και σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

Η κηδεία του Κυπριανού Λιάπη έγινε σήμερα Τρίτη (14/5/24) στις 3:00’ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καινουρίου. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 2:30μμ.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση