Πραγματοποιήθηκε η 1η Ανθοκομική Έκθεση Αγίου Κωνσταντίνου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 12:36 Πραγματοποιήθηκε η 1η Ανθοκομική Έκθεση Αγίου Κωνσταντίνου

«Ο Άγιος Κωνσταντίνος ανθίζει ξανά!»

Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας την Κυριακή 12 Μαΐου γεννήθηκε η 1η Ανθοκομική Έκθεση στον Άγιο Κωνσταντίνο γεμίζοντας τον υπέροχο Άγιο Κωνσταντίνο με #χρώματα_κι_αρώματα, το επίσημο hashtag της Έκθεσης.

Από τις 10 το πρωί έως αργά το βράδυ η ανατολική πλατεία της πόλης, γέμισε με μουσική και δώρα, φιλοξενώντας εκθέτες από την ευρύτερη περιοχή και έγινε σημείο συνάντησης μικρών και μεγάλων, κατοίκων και επισκεπτών. 

Η κοσμοσυρροή, η αθρόα συμμετοχή, τα εξαιρετικά θετικά και ενθαρρυντικά σχόλια, δίνουν από μόνα τους την υπόσχεση για έναν ακόμη θεσμό (μετά το μαγευτικά εκπληκτικό ΑγιοΚωνσταντινιώτικο καρναβάλι) που θα ανθίζει κάθε χρόνο στον Άγιο Κωνσταντίνο!

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ προς τους: Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Αγίου Κωνσταντίνου, Σύλλογο Γυναικων Αγίου Κωνσταντίνου «Η ΚΝΗΜΙΣ», Σύλλογο Πολιτισμού & Επικοινωνίας Αγίου Κωνσταντίνου.

Χωρίς τη συμβολή τους και τη δημιουργική ενθάρρυνση η πρωτοποριακή ιδέα της Ανθοκομικής Έκθεσης  στον Άγιο Κωνσταντίνο δεν θα φύτρωνε ποτέ!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης για την διάθεση του προαύλιου χώρου της εκκλησίας.

Δείτε φωτογραφίες:


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση