Απίστευτο περιστατικό: Την «βομβαρδίζουν» συνεχώς με παραγγελίες που δεν έχει κάνει!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 08:02 Απίστευτο περιστατικό: Την «βομβαρδίζουν» συνεχώς με παραγγελίες που δεν έχει κάνει!

Οι παραγγελίες γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κάθε μέρα κυρίως κατά τις βραδινές ώρες.

Έναν εφιάλτη ζει εδώ και τρεις μήνες μια γυναίκα στην Εύβοια η οποία λαμβάνει καθημερινά παραγγελίες που δεν έχει κάνει ποτέ, από μαγαζιά εστίασης στην πόλη.

Συγκεκριμένα, επιτήδειοι, που βρίσκουν προφανώς κάποιου είδους αρρωστημένη ικανοποίηση από την συνεχή ενόχληση εκείνης και της οικογένειας της, αλλά και τη ζημία που προκαλούν με την ενέργεια τους αυτή σε τοπικές επιχειρήσεις, χρησιμοποιούν γνωστή πλατφόρμα πραγματοποίησης παραγγελιών για φαγητό, ποτό κ.α, παραγγέλνουν στο όνομά της βάζουν τα στοιχεία της, ως παραλήπτρια και στέλνουν delivery που πρέπει να πληρώσει θεωρητικά εκείνη, στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το evima, oι παραγγελίες γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κάθε μέρα κυρίως κατά τις βραδινές ώρες.

Η ίδια έχει επικοινωνήσει προσωπικά με καταστήματα, ενημερώνοντας για την κατάσταση προκειμένου οι επιχειρήσεις να έχουν υπόψη τους το τι συμβαίνει και να ελέγχουν έτσι πριν προχωρήσουν στην προετοιμασία παραγγελιών ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους «πλακατζήδες».

Μάλιστα προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν ανενόχλητοι να παρενοχλούν το θύμα τους άρχισαν να χρησιμοποιούν διαφορετικό τηλεφωνικό νούμερο που θεωρητικά αποδίδεται στην υποτιθέμενη παραλήπτρια.

Η ίδια έχει ενημερώσει την αστυνομία και δικηγόρο, διότι ένα από αυτά τα βραδιά της χτυπούσαν τα κουδούνια και την έβριζαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση