Αγία Παρασκευή Τεμπών: Οκτώ μήνες μετά τον «Ντάνιελ»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 17:44 Αγία Παρασκευή Τεμπών: Οκτώ μήνες μετά τον «Ντάνιελ»

Φωτογραφικό οδοιπορικό στο καταστραμμένο τοπίο…

Οκτώ μήνες έχουν περάσει από το σφοδρό «χτύπημα» του «Daniel» σε ολόκληρη τη  Θεσσαλία η οποία συνεχίζοντας να μετρά τις πληγές της κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τις επουλώσει και να ανασυγκροτηθεί.

Ένα από τα «καίρια» χτυπήματα της κακοκαιρίας του περασμένου Σεπτεμβρίου δόθηκε και στην Αγία Παρασκευή Τεμπών. Δεν είναι μόνο η καταστροφή της κρεμαστής γέφυρας, αλλά όλα όσα καταστράφηκαν στην περιοχή που αποτελούσε βασικό μέρος επίσκεψης αρκετών ατόμων.

Οι εικόνες που καταγράφονται οκτώ μήνες μετά καταδεικνύουν τη μανία της φύσης, αλλά και την αδυναμία να δοθεί άμεσα μία λύση αποκατάστασης, τη στιγμή που πολλοί επισκέπτονται το σημείο, έστω και αν γνωρίζουν ότι δύσκολα θα μπορέσουν να βρεθούν στην πλευρά της εκκλησίας.

φωτό: larissanet// Θανάσης Καλιακούδας

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση