Τραγούδια που αγαπάμε να ακούμε και να τραγουδάμε με την Έρρικα Πατρικίου στη “Χώρα”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 19:21 Τραγούδια που αγαπάμε να ακούμε και να τραγουδάμε με την Έρρικα Πατρικίου στη “Χώρα”

Με ένα ανανεωμένο ιδιαίτερο πρόγραμμα έρχεται την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 η γνωστή ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις που έκανε από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο στη μουσική σκηνή Θεατράλε στην Αθήνα.

 

Μαζί της στο πιάνο ο Ηλίας Χατζόγλου και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Χρήστος Κασσίδης. 

Τραγούδια που αγαπάμε να ακούμε και να τραγουδάμε μεγάλων Ελλήνων συνθετών που δεν αφήνουμε να χαθούν στη λήθη αλλά και τραγούδια νέων δημιουργών παντρεύονται  γλυκά με ιδιαίτερες και ευφάνταστες ενορχηστρώσεις. Στην παράσταση θα ακουστεί και το καινούργιο τραγούδι της Έρρικας Πατρικίου «Απ τη μέση κράτα με» σε μουσική του Αντώνη Μιτζέλου και στίχους του Δημήτρη Τσεκούρα. Η παράσταση δε στερείται λυρισμού και ευαισθησίας.

Η Έρρικα Πατρικίου έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές σε συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πριν από δυο χρόνια κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός της δίσκος σε μουσική και στίχους της αγαπημένης δημιουργού Ευσταθίας. Έχει συνεργαστεί με τον Βασίλη Λέκκα  έχουν δισκογραφήσει ένα ντουέτο με τίτλο: «Ο δικός μας κόσμος»και έχουν συμπράξει σε πολλές συναυλίες. Έχει κάνει πολλές συναυλίες με τον Γιώργο Χατζηνάσιο το Νότη Μαυρουδή, την Αναστασία Μουτσάτσου, την Λένα Αλκαίου τον Δημήτρη Μπάση την Γλυκερία και άλλους. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται στενά με τον “τερμίτη» Αντώνη Μιτζέλο από όπου προέκυψε και το καινούργιο της τραγούδι που κυκλοφορεί από την Alpha records με τίτλο: «Απ´τη μέση κράτα με».

Τέλος ασχολείται με επιτυχία με το μουσικό παιδικό θέατρο παρουσιάζοντας παραστάσεις σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10 €

Ταμείο: 12 €

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων: 22310 43333 / 22310 51075

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 17ου Φεστιβάλ Οίτης στοwww.xwra.gr

Info:

Έρρικα Πατρικίου

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 22310 51075

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">info@xwra.gr
www.xwra.gr

Σε συνδιοργάνωση με:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)

Δήμος Λαμιέων

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση