"Υπεραστικοακουστικό" Live από τον Ευγένιο Δερμιτάσογλου στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 14:26 "Υπεραστικοακουστικό" Live από τον Ευγένιο Δερμιτάσογλου στη «Χώρα»

Το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2024, ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου μαζί με τον Μάριο Τσομπανίδη και τον Περικλή Βραχνό κοντά μας για ένα «υπεραστικοακουστικό» live στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης - Είσοδος ελεύθερη.

Επαφή με τις πόλεις από πόλη σε πόλη

Ερμηνείες, Μουσική,Τραγούδια, Ιστορίες,

Παρέες, Υποκρούσεις, Μέρα, Νύχτα.

Ο Θεσσαλονικιός μουσικός Ευγένιος Δερμιτάσογλου

βρίσκει τον καλύτερο εαυτό του.

Απελευθερωμένος από φόρμες και συμβάσεις,

κινείται τολμηρά σε μουσικές

που φανερώνουν την αγάπη του για το rock

όσο και για την λαϊκή μουσική παράδοση.

Άλλα τραγούδια, νέα τραγούδια,

αλλά και τραγούδια  που δεν είπε ποτέ…

Μαζί του ο Μάριος Τσομπανίδης και ο Περικλής Βραχνός!

ΜΗΝ το χάσετε!!!

Είσοδος ελεύθερη.

Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων, τηλεφωνικά στο 2231051075

Ευγένιος Δερμιτάσογλου

Ο Ευγένιος μέσα στον ταξιδιωτικό του σάκο κουβαλάει πέντε προσωπικούς δίσκους.

(«Κρύσταλλα του νου», «Βαρύ φορτίο», «Η αγάπη πάει με κουπιά», «Ράδιο Σκούρο Ανοιχτό» και το single “Κινητήρας” που περιέχεται στον δίσκο “Μπάντα Λάντρα”) μουσικές παραστάσεις,  θεατρικές συναυλίες, δημιουργικές συνεργασίες, πολλές ιδέες και αστείρευτο κέφι. Έχει σίγουρα χιούμορ, πάθος, ρεζέρβα χορδές κι ένα ολόκληρο στοκ από μελωδίες και στίχους λίγο πριν συναντηθούν. Έχει και φαντασία για να μπορεί να επινοεί και αθωότητα για να μπορεί να ονειρεύεται. Μαζεύει νέους ήχους και ξανά ανακαλύπτει τους παλιούς. Με διαφορετικές φωνές, ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις, καινούριες προτάσεις, αυτοσχεδιασμούς, και γνήσια ξεφαντώματα στο πάλκο, στο δρόμο και στο στούντιο. Με καθημερινές ιστορίες, μελωδικούς ψιθύρους και σπαρακτικές κραυγές. Με τραγούδια που άλλοτε διαδηλώνει μια αγανακτισμένη παρέα κι άλλοτε σιγομουρμουρίζει μια περαστική μοναξιά. Όταν ανοίγει τον ταξιδιωτικό του σάκο βγαίνουν χρώματα. Σκούρα ανοιχτά. Ταιριαστά με μια εποχή αντιφάσεων που αν μη τι άλλο, έχει ανάγκη την καλή μουσική. Αλλάζει διαθέσεις και σε παίρνει μαζί του χωρίς να το πολυκαταλάβεις. Αρνείται να περιοριστεί σε μουσικές φόρμες και «είδη» και αγκαλιάζει ότι φέρει ο άνεμος και η έμπνευση της στιγμής.

Συνεργάστηκε με τον Γιάννη Μήτση (Ξύλινα Σπαθιά), την Φωτεινή Βελεσιώτου τον Μανώλη Φάμελο, την Κατερίνα Σιάπαντα, Μανώλη Ρασούλη, το Θέατρο “Ακτίς Αελίου”,την Λιζέτα Καλημέρη, την Βούλα Σαββίδη, τον Νόμικ (Sleepin’ Pillow & Universal Trilogy), , τον Μπάμπη Παπαδόπουλο (Τρύπες), τον Γιώργο Ανδρέου, τον Άγγελο Σφακιανάκη, τους Μουσικούς Ιχνηλάτες, τον Παντελή Θεοχαρίδη, την Μαρία Παπανικολάου, την Ζωή Παπαδοπούλου, τον Δημήτρη Λάππα, τον Παναγιώτη Μπερλή (Διάφανα Κρίνα), τον Γιώργο Καζαντζή, Blues Wire, Αργύρη Μπακιρτζή, Stringless...! και πολλούς άλλους… Με όλα αυτά στον ώμο διασχίζει χοροπηδώντας την ελληνική μουσική σκηνή, με ένα σάκο που μοιράζεται με φίλους κι όμως δεν αδειάζει ποτέ. Αντιθέτως όλο και γεμίζει σε μπαρ, σπίτια, μουσικές σκηνές, ταβέρνες, φουαγιέ, θέατρα, θεατράκια, αίθουσες Πανεπιστημίων και πολιτιστικών συλλόγων, καφενεία, βιβλιοπωλεία, πλατείες, αυλές σχολείων, στους δρόμους… κυκλοφορεί το νέο σινγκλ Κινητήρας, μαζί με τους Blues Wire και την συμμετοχή της Φ. Βελεσιώτου, Α. Μπακιρτζή και Stringless...!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο xwra.gr

Info:
Ευγένιος Δερμιτάσογλου – “υπεραστικοακουστικό”live – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024
Ώρα έναρξης 15.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.xwra.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση