Γιάννης - Ιουλία: Ένας γάμος που τα είχε όλα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 08:34 Γιάννης - Ιουλία: Ένας γάμος που τα είχε όλα!

Έχοντας δίπλα τους τις οικογένειές τους, συγγενείς και φίλους, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στην Πάτρα…

Ο λόγος για τον Λαμιώτη Γιάννη Φιλιππάκο, υπεύθυνο καταστήματος της Peugeot Autokar - Karellis group, στη Λαμία και τη νηπιαγωγό Ιουλία Λυριντζή από την Πάτρα, που επισημοποίησαν τη σχέση τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας Πατρών.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στον πολυχώρο, «Εις το Έπακρον», με τους νεόνυμφους να δέχονται αμέτρητες ευχές για την κοινή τους ζωή.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που τίμησαν το ζευγάρι, ο ιδιοκτήτης του Karellis group, Χρυσόστομος Καρέλλης με τη σύζυγό του, ο επιθεωρητής πωλήσεων της Peugeot Hellas Βασίλης Κουτέλης, ο διευθύνων σύμβουλος της DHL Ελλάδος, Λευτέρης Σαμαράς με τη σύζυγό του και ο διευθυντής της Ευρωπαϊκής Πίστης, Νικόλαος Βουδούρης.

Την οργάνωση του γάμου επιμελήθηκε η Άννα - Μαρία Ρογδάκη (Diamond Events).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση