Αναγνωστάκης: «Βαδίζουμε με σιγουριά για μια Στερεά…Υπεροχής!» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 08:04 Αναγνωστάκης: «Βαδίζουμε με σιγουριά για μια Στερεά…Υπεροχής!» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Δεσμευόμαστε να χτίσουμε ένα νέο ΣΥΜΦΩΝΟ και ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με τους πολίτες  της Στερεάς. Θέλουμε να ξαναφτιάξουμε μια νέα ελπίδα και προσδοκίες στις τοπικές κοινωνίες και στους νέους. Έλα να κάνουμε τη Στερεά, μια Στερεά...Υπεροχής!», είπε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Στην γεμάτη αίθουσα του Κινηματογράφου «Γαλαξίας», ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, επικεφαλής του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής», Δημήτρης Αναγνωστάκης, παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του και συγχρόνως τους συνοδοιπόρους στο όραμά του.

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία των ανθρώπων της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και τους πρώην Υπουργούς, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Πάνο Σκουρλέτη και Γιάννη Πανούση. Μαζί τους και όλοι οι βουλευτές της Στερεάς Ελλάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ομιλία του ο κ. Αναγνωστάκης υπογράμμισε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, τονίζοντας ότι το όραμα το δικό του και των συνεργατών του είναι αυτό που μαρτυρά το όνομα του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής».

Για την υλοποίησή του ζήτησε την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, δίνοντας την υπόσχεση ότι μέσα από το δημοκρατικό σχεδιασμό και τις δημιουργικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και μακριά από τις κακές πρακτικές του παρελθόντος θα χτίσουν μαζί μια νέα Στερεά Ελλάδα.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του κ. Αναγνωστάκη:

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Δημήτρη Αναγνωστάκη, παρουσίασαν και προλόγισαν ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ο Πάνος Σκουρλέτης και η Όλγα Γεροβασίλη.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

«Καμία πρόταση δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν υπάρχει το κατάλληλο δυναμικό», τόνισε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους του Συνδυασμού του στην Π.Ε. Φθιώτιδας.

Δείτε το βίντεο με όλους τους υποψηφίους:

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Δημήτρη Αναγνωστάκη «Στερεά… Υπεροχής» στη Λαμία. Στο τέλος του άρθρου μπορείτε να δείτε βίντεο με ολόκληρη την ομιλία:

 

 

 

 

  

  

    

Δείτε βίντεο με ολόκληρη την ομιλία του Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση