Λαμία: Το νέο Οινομαγειρείο της πόλης βάζει... Αλάτι στο φαγητό σας!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 07:30 Λαμία: Το νέο Οινομαγειρείο της πόλης βάζει... Αλάτι στο φαγητό σας!

Το σπιτικό φρεσκομαγειρεμένο φαγητό έχει πλέον τον δικό του χώρο στη Λαμία!

Ο λόγος για το νέο Οινομαγειρείο | Παντοπωλείο «Αλάτι», στην οδό Απ. Κουνούπη 4 στο κέντρο της Λαμίας, που ήρθε για να αλλάξει όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για τα μαγειρευτά φαγητά.

Με πολύ αγάπη και μεράκι, οι υπεύθυνοι του καταστήματος Ευσταθίου Βαγγέλης και Γουλόπουλος Θανάσης, δημιούργησαν έναν μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης για να μπορείτε να απολαμβάνετε μοναδικές σπιτικές γεύσεις σε πολύ προσιτές τιμές.

Το μεσημεριανό καλοστρωμένο τραπέζι, αποτελεί μια παράδοση που διακρίνει την ελληνική κουλτούρα και διατηρείται ζωντανή μέσα στα χρόνια. Και ποιος δεν έχει υπέροχες αναμνήσεις της οικογένειάς του γύρω από το μεσημεριανό νόστιμο τραπέζι.

Στο «Αλάτι» όλες αυτές οι αναμνήσεις συναντιούνται με τις ελληνικές παραδοσιακές διατροφικές συνήθειές μας και την σύγχρονη κουζίνα και αποτελούν έμπνευση για να μαγειρεύονται καθημερινά ευφάνταστα πιάτα βγαλμένα από την κουζίνα της μαμάς.

Στο «Αλάτι» θα βρείτε πεντανόστιμα μαγειρευτά και λαδερά, ζυμαρικά, της ώρας ψητά αλλά και ολόφρεσκα θαλασσινά σε μεγάλη ποικιλία με φρέσκα υλικά που μαγειρεύονται μπροστά στα μάτια σας, καθώς και υπέροχα γλυκά.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τους υπέροχους λαχανοντολμάδες, το πιο νόστιμο παστίτσιο, τον αξεπέραστο μουσακά, τη φοβερή γαριδομακαρονάδα και για τους λάτρεις του γλυκού, το μοναδικό γαλακτομπούρεκο.

Ενημερωθείτε από το «Αλάτι» για το καθημερινό μενού και απολαύστε τα αγαπημένα σας φαγητά και γλυκά στον φιλόξενο χώρο του από 10:00 μέχρι 17:00 και στο σπίτι ή τη δουλειά με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 22310 66698 και what's up στο 6986976424.

Το μεσημεριανό τραπέζι είναι πλέον υπόθεση του νέου Οινομαγειρείου | Παντοπωλείου «Αλάτι»!

«Αλάτι» Οινομαγειρείο | Παντοπωλείο
Απ. Κουνούπη 4, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 66698 & what's up: 698 6976424
Facebook: Αλάτι Οινομαγειρείο Ι Παντοπωλείο
Instagram: alati_lamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση