Ο Γιώργος Σαμπάνης χόρεψε ζεϊμπέκικο στους ήχους του «Ώρες μικρές» του Γιώργου Μαζωνάκη – «Στα 18 χρόνια κάναμε 22 τραγούδια»
«Πρώτη και τελευταία φορά που θα τα πούμε όλα αυτά μαζί…», ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης από τη σκηνή στη συναυλία του στη Νίκαια
Στον Γιώργο Μαζωνάκη αφιέρωσε κομμάτι της συναυλίας του στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας ο Γιώργος Σαμπάνης ο οποίος αποτέλεσε κοντινό φίλο και συνεργάτη του αείμνηστου καλλιτέχνη τα τελευταία 18 χρόνια, υπογράφοντας μάλιστα τη σύνθεση στις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του.
Όπως αναφέρει το newsit.gr, το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου ο Γιώργος Σαμπάνης, χάρισε στο κοινό μια βραδιά γεμάτη από τις επιτυχίες της πολυετούς πορείας του. Από τη συναυλία δεν θα μπορούσε να λείπει μια ιδιαίτερη αναφορά στον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 54 ετών.
Έτσι, στη Νίκαια, μια περιοχή άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τις αναμνήσεις από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, ο Γιώργος Σαμπάνης αποφάσισε να αφιερώσει ένα μέρος της συναυλίας στη μνήμη του.
@georgesabanis_official Παρασκευή 2 Οκτωβρίου. Κατράκειο Θέατρο... εισιτήρια θα βρείτε στο σύνδεσμο στο προφίλ μου. #sabanis #giorgossampanis #σαμπανης #κατρακειο ♬ original sound - George Sabanis
«Στα 18 χρόνια προλάβαμε και κάναμε 22 τραγούδια. Από τη μία σκεφτόμουν να μην πω κανένα, από την άλλη σκεφτόμουν ότι εδώ δίπλα είναι δύσκολο να μην πω κανένα. Οπότε θα πούμε μερικά… Πρώτη και τελευταία φορά που θα τα πούμε όλα αυτά μαζί…», ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης από τη σκηνή.
Ακολούθησε μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς. Μπροστά στο κοινό που είχε κατακλύσει το Κατράκειο, ο τραγουδιστής και δημιουργός άφησε για λίγο το μικρόφωνο και χόρεψε ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ώρες Μικρές».
Ένα τραγούδι που αποκτούσε εκείνη τη στιγμή έναν διαφορετικό συμβολισμό, καθώς είχε ερμηνεύσει ο Γιώργος Μαζωνάκης, σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.
Ο Γιώργος Σαμπάνης επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσει μουσικά έναν καλλιτέχνη με τον οποίο τον συνέδεσε μια μακρά δημιουργική σχέση, αφήνοντας τα τραγούδια τους να μιλήσουν εκεί όπου τα λόγια δύσκολα μπορούν να είναι αρκετά.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Παπαχαραλάμπους για Μουρατίδη: Μπορεί να έχουμε περάσει κρίση, αλλά όταν γράφτηκε δεν ίσχυε - Τι είπε για την πίστη
«Τα γεγονότα στον πλανήτη σε πείθουν προς το "δεν υπάρχει Θεός"», δήλωσε η ηθοποιός
Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου λένε ”όταν πεθάνεις εσύ, ποιος θα το ανακοινώσει;”»
«Μου γράφουν “Χάρε, πάλι πήρες κάποιον”» ανέφερε ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής πήγε για baby swimming με την κόρη του, Ξένια
Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε και η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου
Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε τον Οκτώβριο στην Άνδρο με τα αγαπημένα της πρόσωπα
Πόζαρε με τον Μάκη Παντζόπουλο, τον Άγγελο Λάτσιο και τον Θοδωρή Μισόκαλο
«Έχασα 20 κιλά σε 5 μήνες, δεν στερήθηκα τίποτα, έτρωγα κάθε 3 ώρες» -Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη διατροφή που έκανε
Ακολουθώντας τις συμβουλές της διατροφολόγου του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης περιγράφει πως κατάφερε να χάσει μέσα σε πέντε μήνες 20 κιλά χωρίς στερήσεις.