Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Εσύ τι ξέρεις για το νέο Γυμναστήριο της πόλης;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 08:33 Λαμία: Εσύ τι ξέρεις για το νέο Γυμναστήριο της πόλης;

Κάνε σήμερα την αρχή για το νέο σου σώμα στο WODBOX – Προσφορά γνωριμίας: 21 ευρώ/ 21μέρες!

Έλα τώρα να γνωρίσεις το Γυμναστήριο Wodbox και δεις το σώμα, τη διάθεση και τη ζωή σου να αλλάζει χάρη στα οφέλη της λειτουργικής προπόνησης !

-Tι είναι το Wodbox

To Wodox(Lamia) είναι ένα σύγχρονο γυμναστήριο λειτουργικής προπόνησης και προσφέρει τάξεις αδυνατίσματος, αντοχής και δύναμης με την επίβλεψη και καθοδήγηση πτυχιούχου γυμναστή. Aνήκει στην ελληνική αλυσίδα γυμναστηρίων “Wodbox”.

- Ασφάλεια - Προοδευτικότητα

Κύριο μέλημα μας είναι η ασφάλεια του ασκούμενου και η ομαλή ένταξη του στο βασικό τμήμα.

Τηρώντας την αρχή της προοδευτικότητας, διατηρούμε τμήμα ένταξης και εκμάθησης (intro), ώστε να μάθει ο ασκούμενος όλες τις βασικές ασκήσεις βήμα βήμα, από το απλό στο σύνθετο και από το γνωστό στο άγνωστο.

Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο βασικό επίπεδο άσκησης (fitness) για υγεία, λειτουργικότητα και έλεγχο του βάρους.

- Χρειάζεται να είμαι προπονημένος ή αθλητής για να ξεκινήσω;

Η λειτουργική προπόνηση στα Wodbox απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα, αλλά πρωτίστως σε άτομα που χρειάζονται μια αναβάθμιση στο επίπεδο υγείας τους, στον έλεγχο του βάρους και στην ενίσχυση της κοινωνικοποίησης τους.

Οι πολιτικές και διαδικασίες μας καθώς και τα επίπεδα άσκησης, διευκολύνουν και ευνοούν την ομαλή ένταξη ατόμων με μικρή ή  χωρίς προηγούμενη εμπειρία γυμναστικής.

- Αποτελέσματα

Το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο να κινείται χρησιμοποιώντας πολλές αρθρώσεις ταυτόχρονα όπως ακριβώς στη λειτουργική προπόνηση(κάθισμα,άρση,πίεση,έλξη,ρίψη).Αν προσθέσουμε και την μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, ενεργοποιούμε πολύ αποτελεσματικά το νευρικό και το ορμονικό σύστημα και πετυχαίνουμε άμεσα και μεγάλα αποτελέσματα.

Με μια συχνότητα άσκησης 2-4 συνεδρίες/εβδομάδα, θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα σε 15 μέρες, ενώ έντονες και μόνιμες προσαρμογές στη φυσική κατάσταση και στη σωματική εμφάνιση θα επέλθουν στις 45 μέρες.

Δοκιμαστική προσφορά: 21€ / 21μέρες!

Ελάτε να γνωριστούμε και να προπονηθούμε μαζί!

Θα μας βρείτε: Ανδρεαδάκη 4 στη Λαμία, (έναντι Πυροσβεστικής)

και στο Fαcebook: Wodbox και Instagram: wodboxlamia

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231053210 & 6936113638