ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ανταλλακτικά: BILSTEIN – Καινοτόμες τεχνολογίες «Made in Germany»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 08:20 ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ανταλλακτικά: BILSTEIN – Καινοτόμες τεχνολογίες «Made in Germany»

Η υψηλή τεχνολογία στις αναρτήσεις καθώς και οι υψηλές απαιτήσεις στα δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης, την οδηγική ασφάλεια και την άνεση είναι στενά συνδεδεμένες εδώ και δεκαετίες με το όνομα της BILSTEIN.

Τα αμορτισέρ BILSTEIN αποτελούν σημείο αναφοράς σε τεχνολογία και ποιότητα.
Προσφέρουν βελτιστοποιημένη ανάρτηση για όλα σχεδόν τα μοντέλα αυτοκινήτων και καλύπτουν απαιτήσεις κορυφαίων οδηγών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, σχεδιάζοντας ρυθμιζόμενες αναρτήσεις καθ`ύψος, τεχνολογίας upside-Down και παράλληλη ρύθμιση δύναμης απόσβεσης.

Η λίστα με τα οχήματα που επωφελούνται από τα προϊόντα της BILSTEIN σε παραγωγή αρχικού εξοπλισμού ή σε σειρά ή ως ανταλλακτικά είναι μεγάλη και περιλαμβάνει ενδεικτικά τις Aston Martin, Audi, BMW, Ford, Jaguar, Land Rover, Lotus, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Subaru και Volkswagen.
 

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒILSTEIN ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΕΙ  ΣΤΗ ΝΒ ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ανταλλακτικά.

Η ολοκληρωμένη σειρά Bilstein σας περιμένει στη ΝΒ ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ανταλλακτικά για να επιλέξετε μαζί μας το κατάλληλο αμορτισέρ και να αναβαθμίσετε την ανάρτηση του αυτοκινήτου σας. 

«Υψηλή απόδοση για μέγιστη ασφάλεια ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες οδήγησης».

ΝΒ ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ανταλλακτικά… οι ειδικοί στις αναρτήσεις BILSTEIN.

Σήμερα η εταιρεία «Τζιανέτας Ανταλλακτικά» γιορτάζει τα 45 χρόνια λειτουργίας και ανοδικής πορείας.

Προχωράμε όλοι ΜΑΖΙ, διοίκηση , προσωπικό και συνεργάτες σαν μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, στηρίζοντας τη δική σας οικογένεια.

«Τζιανέτας Ανταλλακτικά»

Ν.Β ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ
Ολυμπιονικών & Λ. Τσαγγάρη, Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 29200, 22310 34945
www.tzianetas.gr
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για delivery στο χώρο σας καλέστε στο 22310 37900.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση