«Sofianos pen & paper»: Το βιβλιοπωλείο που θες να μείνεις ατέλειωτες ώρες…(ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 07:54 «Sofianos pen & paper»: Το βιβλιοπωλείο που θες να μείνεις ατέλειωτες ώρες…(ΦΩΤΟ)

Με αφορμή την επίσημη έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς, 13 Σεπτεμβρίου 2021, περάσαμε την καθιερωμένη μας βόλτα από το βιβλιοπωλείο «Sofianos pen & paper» στη Λαμία, Λεωνίδου 4.

Οι αμέτρητες, εντυπωσιακές σχολικές τσάντες για όλες τις ηλικίες μας έβαλαν αμέσως στο κλίμα, με επώνυμα brand να φιγουράρουν (Polo,NoFear, Santoro,HarryPotter,PaulFrank, κ.α.) σε πολύ προσιτές τιμές, ικανοποιώντας και τους πιο... απαιτητικούς μικρούς και μεγάλους του επισκέπτες!

Κασετίνες, δοχεία φαγητού και σχολικός εξοπλισμός με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

Πείτε αντίο στα μονότονα τετράδια, μολύβια και στυλό κι επιλέξτε ανάμεσα στα πιο περίτεχνα σχέδια και μοναδικά χρώματα!

Το καταρτισμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να βρείτε ό,τι χρειάζεστε και να επιλέξετε τα κατάλληλα σχολικά βοηθήματα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας με την γνωστή φιλικότητα και ζεστασιά που μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια.

Και φυσικά, για όσους θέλουν να γίνουν όλα από τον καναπέ του σπιτιού τους, με ένα κλικ στο
www.pen-paper.gr έρχονται στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορικά εντός Λαμίας!

«Sofianos pen & paper»… Εσείς, ακόμη να περάσετε μια βόλτα..;


«Sofianos pen & paper»
Λεωνίδου 4, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 39322
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Faebook:
SOFIANOS pen&paper
www.pen-paper.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση