Λαμία: Δείτε τι έγινε στην Ημερίδα με θέμα τις εγκαταστάσεις του Φυσικού Αερίου από το Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 12:06 Λαμία: Δείτε τι έγινε στην Ημερίδα με θέμα τις εγκαταστάσεις του Φυσικού Αερίου από το Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Στο «Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος» στη Λαμία το απόγευμα της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε  Ημερίδα με θέμα τις Εγκαταστάσεις του Φυσικού Αερίου.

Η μεγάλη συμμετοχή του τεχνικού κόσμου της πόλης μας  στην ημερίδα αποτελεί την κινητήριο δύναμη ώστε να πραγματοποιηθούν περισσότερα και πιο εξειδικευμένα σεμινάρια στον χώρο του φυσικού αερίου καθώς αποτελεί το μέλλον.

Η Ημερίδα πλαισιώθηκε από τους κο Γιάτσο Στέργιο, Ιδιοκτήτη και Διευθυντή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος, τον κο Καραματσούκη Ευάγγελο, Εκπαιδευτικό του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος, Τεχνικό Μηχανικό Φυσικού Αερίου, υπάλληλο της ΔΕΔΑ και τον κο Βαλομάνδρα Νικόλαο, Πρόεδρο του Συνδέσμου Υδραυλικών Τρικαίων.

Κύριος ομιλητής της Ημερίδας ήταν ο κος Μπετούνης Ιωάννης Μηχανολόγος - Μηχανικός και Ερευνητής, ο οποίος πλαισίωσε με τις γνώσεις του την Ημερίδα.

Η Ημερίδα πλαισιώθηκε από την εταιρεία Caloria ΑΒΕΕ, η οποία αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της ιταλικής εταιρείας Riello στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκε ένας επιτοίχιος λέβητας με καρδιά από ανοξείδωτο χάλυβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση