Ράχες: Το NISI Glamping άνοιξε για άλλη μια φορά τις πόρτες του και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022 08:46 Ράχες: Το NISI Glamping άνοιξε για άλλη μια φορά τις πόρτες του και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί!

Η σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά και εμείς έχουμε προετοιμάσει όλους τους χώρους για τις διακοπές του Πάσχα. Διαμονή, εστιατόριο, καφέ/ bar, αθλητικές εγκαταστάσεις και υπαίθριος χώρος, έχουν φρεσκαριστεί για να τα απολαύσετε τις ερχόμενες μέρες!
 

Οι γεύσεις μας έχουν ανανεωθεί, συνδυάζοντας την παραδοσιακή με την μοντέρνα ελληνική κουζίνα. Πάρτε την οικογένεια και ελάτε να χαλαρώσετε κάτω από τον πλάτανο.
 

Το αγαπημένο μας Cafe/ Bar από νωρίς το πρωί σερβίρει αρωματικούς καφέδες, ενώ το απόγευμα σε συνδυασμό με τον υπαίθριο πολυχώρο, μετατρέπεται σε παράδεισο του παιδιού.
 

Το 3ήμερο του Πάσχα θα έχουμε δωρεάν δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα πιο κάτω.

Σας περιμένουμε για να απολαύσετε τις ηλιόλουστες μέρες του Πάσχα δίπλα στη θάλασσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση