Η καλοκαιρινή έκθεση βιβλίου είναι και φέτος κοντά μας στο NISI Πολυχώρος στην παραλία των Ραχών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 11:26 Η καλοκαιρινή έκθεση βιβλίου είναι και φέτος κοντά μας στο NISI Πολυχώρος στην παραλία των Ραχών

Σας περιμένουμε την Παρασκευή στις 19.00 στο NISI για να γιορτάσουμε τα εγκαίνια!

Καλοκαιράκι, παραλία και βιβλίο. Ο ιδανικός συνδυασμός! Καθημερινά από τις 19.00 έως τις 00.30 θα βρείτε στον Πολυχώρο μας την έκθεση βιβλίου από τις Εκδόσεις – Βιβλιοπωλεία Αργοναύτης, που δραστηριοποιείται στο χώρο εδώ και 5 χρόνια.

Με ειδίκευση στην έκδοση πολιτικών κειμένων, δοκιμίων και βιβλίων λογοτεχνίας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία με τίτλους βιβλίων όλων των κατηγοριών για παιδιά και ενήλικες.

Μυθιστορήματα, αστυνομικά, ιστορικά ή μήπως παραμύθια;; Όποιος κι αν είναι ο τύπος σας σίγουρα θα τον βρείτε στην έκθεση βιβλίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Η έκθεση θα λειτουργήσει στο χώρο μας μέχρι το τέλος του καλοκαιριού!

Δείτε το πρόγραμμα του καλοκαιριού εδώ:

https://nisi.com.gr/wp-content/uploads/2022/05/Summer-Festival-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-2022_for-print-01-1.png
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση