Λαμία: Σε νέο χώρο το ιατρείο του Ορθοπαιδικού Χειρουργού Θωμά Παπαθεοδώρου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 08:00 Λαμία: Σε νέο χώρο το ιατρείο του Ορθοπαιδικού Χειρουργού Θωμά Παπαθεοδώρου

Στην οδό Βύρωνος 26, στο κέντρο της πόλης.

Το ορθοπαιδικό ιατρείο του Θωμά Παπαθεοδώρου, μετά από 10 χρόνια παρουσίας επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 21, μεταφέρθηκε στη νέα του διεύθυνση, στην οδό Βύρωνος 26.

Ο ιατρός ασχολείται με όλη τη γκάμα της ορθοπαιδικής, με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική και ρομποτική χειρουργική, ενώ επίσης είναι Δ/ντης του Τμήματος Χειρουργικής Άκρας Χειρός - Άνω Άκρου και Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Π. Φαλήρου.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, για να δώσουμε λύση σε κάθε σας θέμα, ορθοπαιδικής φύσεως.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231024100 και 6974830850

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση