Νέο κατάστημα «Wabi Beauty» και στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 13:00 Νέο κατάστημα «Wabi Beauty» και στη Λαμία!

Έλα και εσύ να ζήσεις μια υπέροχη εμπειρία, στον πιο σύγχρονο χώρο ομορφιάς, στο νέο κατάστημα «Wabi Beauty», Βύρωνος 10 στον πεζόδρομο, στη Λαμία!!!

Η εταιρεία

Η «Wabi Beauty» είναι η Νο1 Ελληνική εταιρεία, έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής μακιγιάζ και καλλυντικών προϊόντων!

Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα, δυναμικά και ταχέως αναπτυσσόμενα make up & cosmetic brands στην Ευρώπη, δημιουργώντας τα 3 τελευταία χρόνια περισσότερες από 600 νέες φόρμουλες σε προϊόντα makeup.

Διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής, παράγοντας το 100% των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά.

Η Φιλοσοφία

Η «Wabi Beauty» εμπνεύστηκε το όνομά της από την πεποίθηση που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα για τον εαυτό της, δηλαδή να νιώθει Υπέροχη (Wonderful), Γοητευτική (Amazing), Όμορφη (Beautiful) και φυσικά να Εμπνέει (Ιnspiring).

Μας παροτρύνει να αποδεχθούμε τον εαυτό μας και να πιστέψουμε ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας.

Η φιλοσοφία ομορφιάς της «Wabi Beauty» βασίζεται σε αυτή την κουλτούρα που γίνεται τάση και στάση ζωής με πρωταρχικό στόχο να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να τονίσουμε ή να καλύψουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας επιλέγοντας προϊόντα που θεωρούμε αποτελεσματικά και ιδανικά για να νιώσουμε πιο όμορφες και γοητευτικές.

Product Mix

Το επαναστατικό product mix της «Wabi Beauty»:

  • Πρωτοποριακές φόρμουλες μακιγιάζ σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για κάθε στυλ.
  • Ποιοτικά καλλυντικά περιποίησης προσώπου και σώματος για κάθε τύπο δέρματος.
  • Μεγάλη ποικιλία από αρώματα και αξεσουάρ ομορφιάς.

Η καθετοποιημένη παραγωγή που διαθέτει η «Wabi Beauty» την καθιστά σε πλεονεκτική θέση να ανανεώνει τη γκάμα της με ταχύτητα που προλαβαίνει τη ζήτηση και κερδίζει την ικανοποίηση, αλλά και την εμπιστοσύνη όλου του κοινού της.

Δείτε όλες τις κατηγορίες προϊόντων ΕΔΩ: www.wabibeauty.com

«Wabi Beauty» Stores

H αγάπη για την ομορφιά αντανακλάται και μέσα από τα exclusive διαμορφωμένα καταστήματα της «Wabi Beauty» που ξεχωρίζουν για την μοντέρνα αισθητική, την άνεση και τη λειτουργικότητά τους.

Μέσα από αυτά η «Wabi Beauty» συστήνει στους make up & beauty lovers μια σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ, καλλυντικά και αρώματα που τα χαρακτηρίζει η εξαιρετική τους ποιότητα και οι πραγματικά προσιτές τιμές τους.

Ακολουθώντας τα makeup trends, οι έμπειροι makeup artists των καταστημάτων είναι στη διάθεση κάθε γυναίκας που θέλει να ενημερωθεί ή χρειάζεται συμβουλές για να αποκτήσει τα προϊόντα που της ταιριάζουν και θα αναδείξουν την φυσική της ομορφιά, βιώνοντας ταυτόχρονα μια πολυτελή εμπειρία αγορών.

Όλα τα σημεία πώλησης, ακολουθούν τις ίδιες αρχιτεκτονικές προδιαγραφές και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν την πιο ευχάριστη εμπειρία στον πελάτη.

Ο εξοπλισμός των καταστημάτων σε συνδυασμό με τον κατάλληλο φωτισμό και το δημιουργικό merchandising, αναδεικνύουν την αξία των προϊόντων, εγγυούνται τη σωστή προβολή τους αλλά και την εύκολη επιλογή από τον πελάτη.

Αναδείξτε την ομορφιά σας με τα καλλυντικά της αγαπημένης ελληνικής εταιρείας «Wabi Beauty»!

«Wabi Beauty»
Βύρωνος 10 - Λαμία (πεζόδρομος)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22311 00001

www.wabibeauty.com
Facebook: WABI Beauty
Instagram: Vasiliki make up artist

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση