Η εταιρεία Ντουλάκης ΙΚΕ επίσημος αντιπρόσωπος John Deere για το Νομό Φθιώτιδος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 12:05 Η εταιρεία Ντουλάκης ΙΚΕ επίσημος αντιπρόσωπος John Deere για το Νομό Φθιώτιδος

Η εταιρεία Ντουλάκης ΙΚΕ, πέρα από την εκπροσώπηση των κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών Ford (Επίσημος Έμπορος) και  Opel (Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής), επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον αγροτικό κόσμο.

Η εταιρεία ανακοινώνει την έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας με την Agrotech ΑΕ ως επίσημος αντιπρόσωπος John Deere για την περιοχή της Φθιώτιδας.

Στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να δείτε τα μοντέλα της John Deere μαζί με όλα τα παρελκόμενά τους, ενώ παράλληλα καλύπτουμε όλες σας τις ανάγκες σε service και ανταλλακτικά.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε όλες μας τις υπηρεσίες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το Doulakis Parts. ( https://www.doulakisparts.gr/ )

Σεβόμενοι πάντα  τις υψηλές ανάγκες των Ελλήνων αγροτών, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, όπως πράττουμε σε όλη την πορεία των 40 χρόνων.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Agrotech ΑΕ Μποζατζίδης – Μητσιολίδης για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.

Για την εταιρεία Ντουλάκης ΙΚΕ,
Κακαβάς Κωνσταντίνος

4ο ΧΛΜ Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2231062269        
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.          
www.doulakis.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση