Διαγωνισμός Instagram: Το «Kaizen Nutrition» σε στέλνει διακοπές στο Καρπενήσι!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 15:30 Διαγωνισμός Instagram: Το «Kaizen Nutrition» σε στέλνει διακοπές στο Καρπενήσι!

Το LamiaReport και το διαιτολογικό γραφείο του Χρήστου Ριτσώνη «Kaizen Nutrition», έχουν εξασφαλίσει για εσάς ένα μοναδικό τριήμερο στο Γαύρο Καρπενησίου και το πανέμορφο Evora Suites!

Ανεξάρτητα από την εποχή, μια εξόρμηση είναι πάντα ευχάριστη και διασκεδαστική...  Γι΄αυτό και σου έχουμε ετοιμάσει έναν ταξιδιάρικο διαγωνισμό, σε ένα αγαπημένο μέρος!

Πάρε μέρος και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός που θα απολαύσει δύο διανυκτερεύσεις, σε μία από τις σουίτες με τζακούζι του Evora Suites.

Μετά την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξε ο κόσμος στις υπηρεσίες του, ο Διαιτολόγος Διατροφολόγος Χρήστος Ριτσώνης, με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού, σε προσκαλεί να γνωρίσεις το νέο του Διαιτολογικό Γραφείο, στην οδό Λεωνίδου 23 (έναντι των Elta Courier), στον 1ο όροφο.

Τα εγκαίνια του γραφείου θα γίνουν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30!

Ο διαγωνισμός στο Instagram

Ο διαγωνισμός "τρέχει" έως και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, στο Instagram του LamiaReport.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στην παρακάτω δημοσίευση και ακολουθήστε τις οδηγίες:

 

 

*Οι ημερομηνίες των διανυκτερεύσεων, θα ορισθούν έπειτα από επικοινωνία και σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο.

Ο Διαιτολόγος Διατροφολόγος Χρήστος Ριτσώνης έχοντας ως γνώμονα τα θέλω σου και την ομαλή μετάβαση στο επιθυμητό αποτέλεσμα, σε προσκαλεί να γνωριστείτε από κοντά και να μάθετε περισσότερα για τη δική του προσέγγιση.

Μάθε και εσύ πως γίνεται να τρως όλες τις διατροφικές εκδοχές των φαγητών που σου αρέσουν, ενώ δεν στερήσε τη κοινωνική σου ζωή!

Είσαι μια κλήση μακριά από το σώμα των ονείρων σου, τι περιμένεις;

Διαιτολογικό Γραφείο «Kaizen Nutrition» - Χρήστος Ριτσώνης
Λεωνίδου 23, 1ος όροφος
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231029000 και 6986872568
Instagram: Kaizen Nutrition - Χρήστος Ριτσώνης
Facebook: Kaizen Nutrition - Χρήστος Ριτσώνης

Το Evora Suites δεν χρειάζεται ιδιαίτερα συστάσεις, είναι γνωστό για τις πανέμορφες σουίτες και την τοποθεσία του!

Απολαύστε το πρωινό σας στο κρεβάτι με θέα το βουνό της Καλιακούδας και τον Καρπενησιώτη ποταμό...

Με θέα όλο το γραφικό Μεγάλο Χωριό, ετοιμαστείτε για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, σε μία απ' τις τέσσερις σουίτες με υπέρδιπλο κρεβάτι, τζάκι και υδρομασάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση