Φροντιστήριο «ΚΛΑΣΣΙΚΟ»: Νέο ξεκίνημα... για νέες ανεπανάληπτες επιτυχίες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 08:24 Φροντιστήριο «ΚΛΑΣΣΙΚΟ»: Νέο ξεκίνημα... για νέες ανεπανάληπτες επιτυχίες!

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά, προπάντων μέσα σε συνθήκες ομαλότητας και κανονικότητας!

Για εμάς στο Φροντιστήριο «ΚΛΑΣΣΙΚΟ» η έναρξη της νέας χρονιάς αποτελεί τη συνέχιση των μεγάλων επιτυχιών του 2023, οι οποίες άφησαν το ισχυρό αποτύπωμά τους και κυριάρχησαν στο βαθμολογικό τοπίο.

Συγχαίρουμε τα παιδιά μας - ακαδημαϊκούς πολίτες πλέον - που διακρίθηκαν για τη θέληση, την επιμονή, τον ζήλο αλλά και το ήθος τους! Για τις διακρίσεις τους  αισθανόμαστε δικαιολογημένα υπερήφανοι και απόλυτα δικαιωμένοι...

Το παράδειγμά τους ας υπενθυμίζει και στους επόμενους υποψηφίους ότι η επιτυχία κτίζεται μεθοδικά από πολύ νωρίς με θεμέλια  τη συνεχή και συνεπή προσπάθεια, τη συστηματική μελέτη, τη σταθερή προσήλωση στον στόχο και, ασφαλώς, τη σωστή καθοδήγηση.

Λειτουργούν τμήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου Θεωρητικής Κατεύθυνσης (Αρχαία Ελληνικά - Λατινικά - Ιστορία) και διδάσκεται μεθοδικά το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας για όλες τις Ομάδες Προσανατολισμού.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ψηφιακή βάση της Τράπεζας Θεμάτων του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Φροντιστήριο «ΚΛΑΣΣΙΚΟ»
Υπεύθυνος: Παναγιώτης Κουτκιάς
Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 4, Τ.Κ.: 35100, Λαμία
Τηλέφωνο και τηλεομοιοτυπία: 22310-52119
Κινητό τηλέφωνο: 6972303669
Ιστοσελίδα φροντιστηρίου: www.frontistirio-klassiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση