«Την Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου συνεχίζουμε να είμαστε περήφανοι για την Λαμία μας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 15:42 «Την Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου συνεχίζουμε να είμαστε περήφανοι για την Λαμία μας»

Αρχή παντός έργου λόγος, και προ πράξεως βουλή (μτφρ: Κάθε ενέργεια πρέπει να ξεκινάει από λογική σκέψη και κάθε πράξη από μια απόφαση.)

Μετά από μια μακρά, επίπονη, ιδιάζουσα και εν πολλοίς πρωτόγνωρη προεκλογική περίοδο έφτασε η στιγμή της απόφασης που θα διαμορφώσει την πόλη μας και το μέλλον μας. Ένα μέλλον που όμως δεν είναι δεδομένο γιατί η Λαμία σήμερα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι.

Είναι τώρα ο χρόνος όπου όλοι μας καλούμαστε να αποφασίσουμε ποια πόλη θέλουμε. Μια απόφαση κρίσιμη και καθοριστική, καθώς η στιγμή της επιλογής αυτής είναι η στιγμή της αλήθειας και το σημείο στο οποίο δοκιμάζονται ο χαρακτήρας και οι ικανότητές μας. Είναι τώρα η στιγμή να επιλέξουμε το μεγάλο βήμα μπροστά αποφασίζοντας βάσει απτών, μετρήσιμων και κοστολογημένων προτάσεων και προγραμματικών δεσμεύσεων αποφεύγοντας τα ρίσκα, τις ακροβασίες και τους πειραματισμούς που δεν συνοδεύονται από οποιοδήποτε πρόγραμμα, σχέδιο, και προοπτική.

Την Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας. Αποφασίζουμε για το πρόγραμμα, τις ιδέες και τους ανθρώπους που θα συνεχίσουν την αναπτυξιακή πορεία της Λαμίας και θα κάνουν την πόλη μας, με ανθρωποκεντρικές δράσεις και πολιτικές, ακόμη πιο όμορφη, πιο καθαρή και πιο ελκυστική για τον δημότη και τον επισκέπτη.

Την Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου σταθμίζουμε και αξιολογούμε τις θέσεις, τις προτάσεις, και το πρόγραμμα κάθε συνδυασμού και τα πρόσωπα που τον στελεχώνουν, τα στοιχεία αυτά που θα κρίνουν το μέλλον της πόλης μας όχι μόνο την επόμενη δημοτική περίοδο, αλλά για τις επόμενες δεκαετίες.

Την Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου ψηφίζουμε με σύνεση και λογική γνωρίζοντας ότι η ψήφος είναι πιο δυνατή από οτιδήποτε καθώς μπορεί να διαμορφώσει ή να καταστρέψει το μέλλον των επόμενων γενεών.

Την Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου συνεχίζουμε να είμαστε περήφανοι για την Λαμία μας, αντιστεκόμαστε στην υποβάθμιση της και τον μηδενισμό και ανανεώνουμε την εμπιστοσύνη μας στο επικαιροποιημένο στρατηγικό σχέδιο δράσης και ανάπτυξης του συνδυασμού «Λαμία Περήφανη Πόλη».

Την Κυριακή επιλέγουμε με αποφασιστικότητα και αίσθημα ευθύνης για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία, όλες τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Την Κυριακή αποφασίζουμε και στηρίζουμε την «Περήφανη Πόλη» με δήμαρχο ξανά το Θύμιο Καραΐσκο για μια Λαμία δυναμική και πρωταγωνίστρια με επίκεντρο καθένα από εμάς.

Μάριος Παπαθανασίου
Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 


 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση