Λαμία: Δωρεάν λεωφορείο του ΚΤΕΛ σήμερα για τα «Δώρα Ψυχής» στο Κτήμα Πασιάκου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 09:30 Λαμία: Δωρεάν λεωφορείο του ΚΤΕΛ σήμερα για τα «Δώρα Ψυχής» στο Κτήμα Πασιάκου

Δωρεάν μεταφορά με την ευγενική χορηγία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας για τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά του Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο», στο "Κτήμα Πασιάκου".

Ένα πολύ όμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό ετοιμάζουν τα μέλη του Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο», στο "Κτήμα Πασιάκου", όπου και φέτος θα φιλοξενήσει τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής», την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Μάλιστα για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με την ευγενική χορηγία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, από τις 10:00' το πρωί μέχρι τις 7:00' το απόγευμα (κάθε ώρα με επιστροφή), με αφετηρία την πλατεία Πάρκου (μπροστά από τα Public).

Την Κυριακή (10/12) απλώνουμε το χέρι στον Συνάνθρωπο, στηρίζοντας τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά, «Δώρα Ψυχής» που θα γίνει στο "Κτήμα Πασιάκου"

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση