Λαμία: Σήμερα το μεγάλο πάρτυ στο κατάστημα «Γιαννακούρας» για τα 81 χρόνια λειτουργίας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 08:32 Λαμία: Σήμερα το μεγάλο πάρτυ στο κατάστημα «Γιαννακούρας» για τα 81 χρόνια λειτουργίας!

Θέλοντας να σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό event σήμερα Παρασκευή, 26 Απριλίου - Παράλληλα, θα γίνει και η κλήρωση για το τετραήμερο στο Καρπενήσι!

Το κατάστημα υποδημάτων «Γιαννακούρας» δε χρειάζεται συστάσεις... Έχει πλέον εδραιωθεί στην καρδιά της αγοράς της Λαμίας και είναι συνώνυμο με την άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Θέλοντας, λοιπόν, να ανταποδώσει την αγάπη και την προτίμησή σας, ανανεώθηκε και σας περιμένει με αμέτρητες επιλογές υποδημάτων για κάθε σας εμφάνιση.

Φυσικά, οι εκπλήξεις δε σταματούν εκεί...

Με τις αγορές σας από τη Δευτέρα 22 έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για να διεκδικήσετε ένα αξέχαστο τετραήμερο σε μια πολυτελής σουίτα του Forest Suites, στο πάντα όμορφο Μεγάλο Χωριό!

Με ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια το Forest Suites προσφέρει μια αίσθηση πολυτελούς απλότητας.

Απολαύστε τρεις διανυκτερεύσεις, στην ιδιαίτερα προσεγμένη ως την τελευταία λεπτομέρεια Junior σουίτα του, με ποιοτική επίπλωση και μοντέρνα διακόσμηση.

Με θέα τα μοναδικά Ευρυτανικά όρη και τον Καρπενησιώτη ποταμό!

Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου, σε ένα μοναδικό event στο χώρο του καταστήματος «Γιαννακούρας».

Ένα μεγάλο πάρτυ σας περιμένει από τις 6:00' το απόγευμα της Παρασκευής (26/04), με μουσικές επιλογές από τον dj Γιώργο Κολοβό, ποτά από το αγαπημένο Starfall Van Bar και άφθονα γλυκά και κεράσματα για όλους!

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε παρέα!

Από το 1943, βρίσκεται πίσω από τις πιο στυλάτες και άνετες εμφανίσεις μας!

Ξεκίνησε από τον Γιάννη Γαννακούρα, συνεχίστηκε από τον Νίκο Γιαννακούρα και έπειτα ανέλαβε μέχρι και σήμερα ο γιος του, Γιάννης Γιαννακούρας.

Τώρα βρίσκεται σε λειτουργία από την 4η γενιά της οικογένειας, την Ιωάννα Γιαννακούρα.

Όλοι γνωρίζουν πως, αν αναζητούν άνετο και μοδάτο παπούτσι, θα το βρουν στο κατάστημα «Γιαννακούρας»!

Υποδήματα «Γιαννακούρας»
Ρήγα Φεραίου 11 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231033436
E-shop:
giannakouras-shoes.gr
Facebook: Giannakouras Shoes
Instagram: giannakouras_shoes
Tik Tok: giannakouras_shoes

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση