Δείτε τι είπε και τραγούδησε ο Μίλτος Πασχαλίδης στη «ΧΩΡΑ» - ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 21:01 Δείτε τι είπε και τραγούδησε ο Μίλτος Πασχαλίδης στη «ΧΩΡΑ» - ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ

Εχουν περάσει χρόνοι δέκα, μάτια μου, μάτια μου… αυτό το τραγούδι επέλεξε να αφιερώσει ο Μίλτος Πασχαλίδης στη Χώρα για τη δεκαετία που συμπληρώνει φέτος.

Το Φεστιβάλ Οίτης στον τόπο τεχνών Χώρα, κλείνει φέτος δέκα χρόνια και ακόμη ένας μεγάλος τραγουδιστής (ξανά) ήρθε στα Λελέικα Υπάτης! Ο Μίλτος Πασχαλίδης, μαζί με τη Μιρέλα Πάχου, το βράδυ της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2016, στη Χώρα… ένα «δίδυμο» που όσο πάνε δένουν όλο και πιο πολύ και διαμορφώνουν ένα από τα καλύτερα μουσικά προγράμματα του φετινού χειμώνα.

Περιττό να γράψουμε ότι έγινε το αδιαχώρητο! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί…επόμενο προγραμματισμένο live στη Χώρα είναι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας με τα απαραίτητα κούλουμα και Κρητικό γλέντι με τον Κωστή Αβυσσινό, Μαρία Λούκα και Γιώργο Ζαχαριουδάκη… Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση