Η Λαμία τίμησε την Γυναίκα στο πρόσωπο της Μέρως Κεσεσίογλου (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 13:35 Η Λαμία τίμησε την Γυναίκα στο πρόσωπο της Μέρως Κεσεσίογλου (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος "Συν στον Άνθρωπο" για τη  Μέρω Κεσσεσίογλου, αποδίδοντας έτσι τον ελάχιστο φόρο τιμής στη γυναίκα σύμβολο της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της ιδίας της ζωής.

Κατάμεστη η αίθουσα του Αμφιθεάτρου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων στη Λεωνίδου για να ακούσουν και να γνωρίσουν την Μέρω Κεσεσίογλου σε μια βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος "Συν στον Άνθρωπο"!

Με αφορμή, την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας και την παρουσίαση του βιβλίου «Η Δύναμη της Αγάπης» της Κλειώς Θανοπούλου, μια βιογραφία της Ελληνίδας «μητέρας Τερέζα» της Αφρικής, που «ξόδεψε» ολόκληρη τη ζωή της στην φιλανθρωπία και στην προσφορά στους φτωχούς ανθρώπους της Ακτής Ελεφαντοστού!

 «Η Δύναμη Της Αγάπης» της Κλειώς Θανοπούλου.

Η ζωή και το έργο της Μέρως Κεσεσίογλου, Προξένου της Ακτής Ελεφαντοστού και Πρέσβειρας της Unesco.Η Μέρω Κεσεσίογλου, είναι η γυναίκα που εγκατέστησε την Ελληνική σημαία στα βάθη της Αφρικής, η «μητέρα» εκατοντάδων παιδιών που βοήθησε  στην ίδρυση  9 νοσοκομείων, 2 ορφανοτροφείων, ενός μαιευτήριου , 3 σχολείων και πολλών ακόμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση