Ανα-νέωση τώρα! Πρόσωπο - Σώμα - Μαλλιά!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 08:04 Ανα-νέωση τώρα! Πρόσωπο - Σώμα - Μαλλιά!

Από σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016, η ειδική, Eπιστημονική, Oμάδα της Bergmann Kord θα βρίσκεται στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Εταιρείας στο Επιστημονικό Κέντρο Λάρισας.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης, θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες του Δερματολογικού Κέντρου Skin Center, του νέου μέλους του Ομίλου Kord Group.

Το Ιατρικό Επιτελείο της Bergmann Kord θα πραγματοποιήσει :

  • Εντελώς δωρεάν προσωπική διάγνωση.
  • Τριχολογικό έλεγχο μέσω τριχοριζογράμματος.
  • Ενημέρωση για όλες τις ΝΕΕΣ εξελίξεις στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.
  • Εξατομικευμένες προτάσεις για ειδική αγωγή κατά της τριχόπτωσης μέσω των, αποκλειστικής διάθεσης, προϊόντων Volumed®

Οι Δερματολόγοι-Πλαστικοί Χειρουργοί του Δερματολογικού Κέντρου Skin Center θα ενημερώσουν για τις τελευταίες τάσεις στην Αισθητική και Κλινική Δερματολογία όπως : 

  • Εφαρμογές Botox
  • Θεραπείες προσώπου με Υαλουρονικό οξύ
  • Θεραπείες Αντιγήρανσης
  • Μεσοθεραπεία Προσώπου-Σώματος
  • Θεραπεία PRP
  • Θεραπεία Ουλών Ακμής κ.λπ.

 Η Bergmann Kord, που ιδρύθηκε το 1979, αποτελεί την πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα και ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα Μεταμόσχευσης Μαλλιών παγκοσμίως.

Κατέχοντας την απόλυτη εξειδίκευση στην επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες μεθόδους θεραπείας και αποκατάστασης μαλλιών βασιζόμενες σε τεχνολογία αιχμής.
Ο συνδυασμός απόλυτης τεχνογνωσίας και πολυετούς εμπειρίας επιτρέπει την εφαρμογή των πιο προηγμένων & αποτελεσματικών επιστημονικών λύσεων μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών υπηρεσιών.

Για τη καλύτερη ενημέρωσή σας δημιουργήσαμε ορισμένες σελίδες στις οποίες υπάρχουν όλες οι σχετικές πληροφορίες για τη διάγνωση, τη μεταμόσχευση μαλλιών, τις θεραπείες και τα προϊόντα κατά τις τριχόπτωσης.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα που σας ενδιαφέρει πατώντας πάνω σε έναν από τους τίτλους που ακολουθούν.

Προγραμματίστε τώρα το προσωπικό σας ραντεβού καλώντας στο τηλέφωνο 2410 660090

Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Για γενικότερη ενημέρωσή σας περιηγηθείτε στο www.kord.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση