Σήμερα: Βιβλιοπαρουσίαση για μικρούς και Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στη "Ζωγραφιά"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 08:30 Σήμερα: Βιβλιοπαρουσίαση για μικρούς και Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στη "Ζωγραφιά" (φώτο αρχείου)

Δυο πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις διοργανώνει σήμερα Σαββάτο 8 Οκτωβρίου το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής "Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ".

Το πρωί του Σαββάτου στις 11:00΄ θα γίνει Σεμινάριο για Νηπιαγωγούς και Δασκάλους με ελεύθερη είσοδο. Το θέμα του σεμιναρίου είναι: «Το παιχνίδι των Εποχών» και εισηγήτρια θα είναι η Άννα Αθανασιάδου, Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας και σχεδιάστρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Το απόγευμα στις 6:00 θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Το δικό μας Φθινόπωρο», που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και βεβαίως μπορεί να αξιοποιηθεί κατάλληλα από γονείς και εκπαιδευτικούς.

Μάθετε περισσότερα για τις δυο εκδηλώσεις του Σαββάτου στη "Ζωγραφιά" παρακάτω, ενώ αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες και να ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το 22310 27835.

Σας περιμένουμε....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση