Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Άλλαξε και επίσημα η ώρα διεξαγωγής του αγώνα - Ανακοινώθηκε sold out

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 20:11 Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Άλλαξε και επίσημα η ώρα διεξαγωγής του αγώνα - Ανακοινώθηκε sold out

Άλλαξε και επίσημα η ώρα του κυριακάτικου αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, με τη Super League να ανακοινώνει ως νέα ώρα διεξαγωγής στις 21:30.

Η Super League γνωστοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης αυτό που συζητιόταν τις τελευταίες ώρες, σχετικά με την αλλαγή ώρας  διεξαγωγής του αγώνα λόγω του Αυθεντικού Μαραθωνίου που πραγματοποιείται τη Κυριακή.

Συγκεκριμένα ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος, σ για την Κυριακή στις 16:00, αλλά λόγω του Μαραθωνίου που θα βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, πολλοί δρόμοι της Αθήνας θα είναι κλειστοί, με τη πρόσβαση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας να κρίνεται αδύνατη, με τη διοργανώτρια αρχή να καταλήγει για  την ίδια μέρα στις 21:30.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι o αγώνας Παναθηναϊκός-Ατρόμητος Αθ., στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League 2022-2023, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 13.11.2022 στις 21:30 (αντί για 16:00)».

Την ίδια ώρα άλλο ένα sold out ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, με τους φίλους των πρασίνων να αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να κλείσει με νίκη πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την υποστήριξη».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση